Vídeos de les Portes Obertes

Vídeos Jornades de Portes Obertes

T'has perdut les Portes Obertes de la UAB i t'agradaria veure els vídeos? Ja estan disponibles les gravacions de bona part de les sessions informatives dels graus UAB.

26/02/2021

T'has perdut les Portes Obertes de la UAB? Ja pots veure els vídeos de les sessions informatives.

Et coincidien les presentacions de dos graus que t'interessen i només en vas poder veure una? No vas ser a temps de venir a les Portes Obertes, però t'agradaria fer un salt cap enrere en el temps i veure les presentacions com si avui fos 12 i 13 de febrer? No tens cap excusa però t'has perdut les Portes Obertes i t'agradaria veure els vídeos? Et va agradar molt una presentació i vols ensenyar-la als amics o als pares?

Tenim bones notícies! Ja pots veure (o reveure) la majoria dels vídeos de les Portes Obertes.

Ara mateix tenim publicats ja prop de 30 vídeos i encara n’estem rebent dels centres: visita’ns sovint que n’anirem publicant de nous en els propers dies.

Aquest any, les Portes Obertes de la UAB han tingut números de rècord. S'han inscrit més de 17.000 persones, a una mitjana de més de 2 sessions informatives per persona: prop de 38.000 inscripcions! Estem molt contents amb la gran acollida de les noves Portes Obertes online entre els futurs estudiants. Moltes gràcies per l'interès i per la participació!

Les sessions informatives les fan professores i professors de cada grau, que són qui millor et sap explicar de què va o perquè fer un grau o un altre, i també hi participen estudiants de les facultats. A més, les sessions acaben sempre amb una ronda de preguntes dels futurs UABers amb resposta per part del professorat i l’alumnat de la UAB.

Te les has perdudes? Ja pots baixar-te els catàlegs i guies de la UAB en PDF, i els PDF de les presentacions de les Portes Obertes, i ara també els vídeos de les Portes Obertes.

Més informació
T'esperem a la UAB