Últims dies per participar en els Premis Literaris 2023

PremisLiteraris2023

El dilluns 13 de febrer es tanca el termini  de presentació de les obres originals per participar en els Premis Literaris 2023 convocats, una nova edició, per la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès.

03/02/2023

Arriben els darrers dies per poder participar en els Premis Literaris de la UAB i l'Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, creats per promoure i difondre obres originals en llengua catalana. Aquesta nova edició, que premia la novel·la, la poesia i la narrativa breu, va obrir les inscripcions el dilluns 2 de gener i tancarà la convocatòria el dilluns 13 de febrer de 2023.

Els guardons, convocats per la UAB i l’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès, estan dotats amb tres recompenses econòmiques per als originals guanyadors: en primer lloc, el XVIX Premi de Novel·la Valldaura-Memorial Pere Calders donarà 3.000 euros; en segon lloc, s’atorgarà el XXVIII Premi de Poesia Miquel Martí i Pol, de 1.000 euros, i, finalment, pel XVI Premi de Narrativa Breu Caterina Albert, es percebran 500 euros.

Ambdues institucions organitzadores anunciaran els guanyadors en l’acte de lliurament dels premis que tindrà lloc al maig a la UAB.

Els llibres guanyadors de 2022

Les obres guanyadores de l’edició de Premis de 2022 —L’estiu que vam jugar a ser Hercule Poirot, de Francesc Puigpelat; Pedra, paraula i ànima, de Pep Cortès, i Tres missatges per oblidar-te, d’Anna Pallejà— han estat publicades pel Servei de Publicacions de la UAB i ja es poden adquirir en format imprès i electrònic a la pàgina web de l’editorial universitària (l'obra de narrativa breu únicament està disponible en format electrònic d'accés obert). 

Premis Literaris 2023