'Trenquem el Silenci: Parlem del Dol' al CaixaForum Macaya

Una dona es veu reflexada al aigua al costat de la persona que ha perdut.

“Trenquem el silenci: parlem del dol” és el títol del nou cicle de pensament que es podrà trobar al CaixaForum Macaya on es tractaran els diferents aspectes del dol.

21/09/2023

Del 21 al 28 de setembre tindrà lloc al CaixaForum Macaya un nou cicle de pensament anomenat “Trenquem el silenci: parlem del dol”. Durant aquesta setmana es podrà assistir a  conferències i debats on es tractaran diferents aspectes, entorn la temàtica del dol. 

Tal i com anuncien a la web “Tota persona i societat experimentarà el dol alguna vegada per la pèrdua involuntària d’algú o alguna cosa. Superar-ho requereix un temps i treball, sovint solitari i silenciós, amb conseqüències personals i socials significatives. Parlar-ne contribueix a visibilitzar-lo i entendre’l.”

El cicle està coorganitzat amb L’Observatori Social i el Grup d’Investigació AFIN de la Universitat Autònoma de Barcelona, a més de comptar amb la professora Diana Marre, del departament d’Antropologia Social i Cultural de la UAB, com a directora científica. 

Podeu entrar a la web del CaixaForum per trobar més informació sobre les activitats que es duran a terme i aconseguir les vostres entrades.