Tot a punt pel Dia de les Familes a la Facultat de Dret

imatge_diadelesfamilies

En la visita pel campus, els futurs estudiants de la UAB podran conèixer les instal·lacions que l’integren: aules, biblioteques, seminaris. A les 9:45h i a les 11:45h iniciaran les respectives visites per les facultats i altres edificis del campus, entre els quals s’hi troba la Facultat de Dret.

01/04/2019

El proper dissabte 4 de maig la Facultat de Dret de la UAB albergarà el ja tradicional Dia de les Famílies. L’objectiu de la jornada és mostrar el campus i els centres a les famílies d’ estudiants de segon de Batxillerat i Cicles Formatius en visites a càrrec de professorat de la pròpia universitat.

En la visita pel campus, els futurs estudiants de la UAB podran conèixer les instal·lacions que l’integren: aules, biblioteques, seminaris. A les 9:45h i a les 11:45h iniciaran les respectives visites per les facultats i altres edificis del campus, entre els quals s’hi troba la Facultat de Dret. De les 10:30 a les 14:30 també s’oferiran visites guiades als apartaments de la Vila Universitària.

L’any passat, la Facultat de Dret va rebre un total 218 persones repartides en els dos torns dins de la franja matinal, i aquest any s’espera un augment en el nombre de participants. El nombre total de participants en les visites guiades ofertes per la UAB va ser de 2.953 persones el 2018, el que va suposar un augment del 66% respecte els números de la edició anterior.

El Dia de les Famílies exerceix de complement del ja celebrat Saló de l’Ensenyament: un cop rebuda la informació de cada grau ofert a la Facultat, els futurs estudiants  poden visitar les instal·lacions per a conèixer l’escenari en què es formaran com a professionals i per a conèixer els respectius equips docents.

 Per a més informació o si teniu consultes, podeu contactar amb nosaltres a través de: 
promocio@uab.cat
Telf: 935812741

Inscripcions:

https://estudis.uab.cat/inscripcions/?f=families&locale=ca_ES


 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies