Taller: el cicle menstrual. Dubtes, mites i alternatives

Cartell del taller

El proper 16 de març, de 13 a 15 h, les Comissions d'Igualtat de Ciències i Biociències organitzen un taller obert i gratuït sobre el cicle menstrual i autoconeixement del cos.

04/03/2022

El taller s'ha organitzat dins del marc de la commemoració del 8 de març i està a càrrec del col·lectiu per l'educació sexual i afectiva Mandràgores.

En aquest taller coneixerem amb detall el cicle menstrual, compartirem experiències i aprendrem a reconèixer els canvis que es produeixen al nostre cos al llarg d'aquest. Reflexionarem sobre la mirada social del cicle i com aquesta ens pot influir en la nostra vivència. Volem trencar l'aïllament i el tabú amb què sempre s'ha viscut el cicle menstrual, per trobar complicitats, establir aliances i recuperar el coneixement del propi cos. Ho farem a través de la teoria i la pràctica, generant un espai participatiu, sempre partint de la comoditat i la confiança.

Per assistir-hi, cal fer inscripció prèvia abans del 15 de març a través d'aquest enllaç. Les places seran limitades i s'assignaran per ordre d'inscripció. Un cop feta, se us farà arribar per email l'espai de la facultat on es farà el taller.

T'hi esperem!

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Reducció de les desigualtats
  • Igualtat de gènere