Taller d'introducció a l'edició bàsica de vídeo per a usos docents

Fotografia d'un ordinador

Tindrà lloc el divendres 3 de juny de 10 a 14h a l’aula 33 de Psicologia i es treballarà amb el vídeo com a estratègia didàctica, eina docent i evidència d’avaluació.

17/05/2022

¿Com puc fer un vídeo curt per a la meva assignatura? ¿Puc convertir en vídeo-tutorial una explicació que he de repetir freqüentment a classe? ¿Quin còmput d’hores he de calcular si demano a l’alumnat un vídeo com a evidència d’avaluació? ¿Puc disposar de programari i recursos gratuïts i lliures?

L’audiovisual ha anat guanyant espai a l’aula, com a recurs docent i com a eina d’avaluació, però aquest augment no sempre ha anat acompanyat d’una formació metodològica i tècnica que permeti conèixer millor el tipus de material amb què treballem, qüestions bàsiques sobre drets d’autor i propietat intel·lectual o quins recursos disponibles podem trobar en obert.

Aquest taller s’ha dissenyat com a introducció a l'edició bàsica de vídeo per a usos docents per a PDI, on es treballarà el vídeo com a estratègia didàctica, eina docent i evidència d’avaluació mitjançant l’ús d’un programari lliure, gratuït i multiplataforma (funciona tant amb Windows, com amb MacOS i Linux).

No es requereix formació prèvia en l’edició audiovisual.

Podeu consultar el programa de la sessió aquí.

Per inscriure-us a la sessió, feu servir aquest formulari o el codi QR que trobareu al programa.