T'agradaria representar l'Escola a la 12a edició de l'EMCup a Maastricht?

Participants de l'Escola a l'EMCUP 2019

L’Escola ofereix, entre els seus estudiants de 3r i 4t curs de Grau, un màxim de 4 places per participar a la propera edició d l’EMCup, que se celebra a Maastricht (Holanda), del 15 al 18 de febrer de 2020. Les persones interessades en representar el Centre, podeu enviar les vostres candidatures fins al 19 de juliol.

28/06/2019

Ja s’ha obert el procés de selecció de fins a 4 estudiants de 3r o 4t curs dels Graus de Turisme, Turisme en Anglès i Direcció Hotelera per participar a l’equip representant de l’Escola a la 12a edició de l’EMCup.

Els candidats poden obtenir una plaça amb despeses d’estada i viatge pagades per participar en aquesta competició europea, que tindrà lloc a Maastricht entre els dies 15 i 18 de febrer de 2020. Les persones seleccionades, a més, podran obtenir un reconeixement de fins a 6 crèdits optatius.

L’EMCup és una competició entre les millors escoles de turisme i gestió hotelera d'Europa amb participants de més de 15 països diferents. L’estructura de la competició es divideix en dues fases: una primera que consisteix en diverses tasques, com la creació d’influència de marca a través de les xarxes socials o la creació d’un vídeo-presentació, i una segona fase on els equips de les escoles presenten un tema i la resolució de casos pràctics.

L’edició de 2020 versa la voltant del tema “Battle of the Brands. Will hotel chains survive in the battle for guest loyalty?”. Per a més informació, es pot consultar full informatiu de l’EMCup 2020.

Com participar

Els requisits per als estudiants per participar en aquesta competició són:
 

• Tenir un excel·lent nivell d’anglès
• Disposar d’un bon expedient
• Estar cursant 3r o 4t dels Graus de Turisme, Turisme en Anglès o Direcció Hotelera
• No participar en cap programa d’intercanvi durant el primer semestre
• Tenir un bon nivell de comunicació i do de gents
 
Els estudiants interessats en participar a la competició han d’enviar un correu electrònic abans del divendres 19 de juliol a l’adreça albert.vancells@uab.cat posant “EMCup” com a assumpte del missatge i indicar el seu nom, cognoms i curs.

L’Escola a l’EMCup

En l'edició 2019 de la competició internacional, l'equip de l'Escola es va classificar per la ronda de debats després de fer un pitch i defensar un cas sobre formació continuada en la indústria hotelera. Una de les membres, Jana Reig, també va obtenir el premi a la millor idea amb el seu equip format per altres estudiants d’escoles europees.

També, per tercer any consecutiu, l’Escola Universitària de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB va guanyar el premi al “millor vídeo-presentació”, on les estudiants es donaven a conèixer juntament amb les idees principals que representaven.
 

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Totes les notícies