Si ets futur o futura estudiant de primer curs

Estudiants a una taula de la facultat

El dia 6 d’agost tothom sabrà si és estudiant de primer curs de la Facultat de Filosofia i Lletres. En aquesta notícia podeu trobar les informacions més importants pel que fa al procés de matriculació i a l’inici i desenvolupament de la docència durant el primer semestre.

30/07/2020

Les dates més importants per tenir en compte són les següent:

Dia 6 d’agost.

Comunicació per part de l’Oficina de preinscripció de l’adjudicació de plaça a la Facultat.

Dies 2 i 3 de setembre.

Correu de la UAB adreçat a cada estudiant admès/sa amb instruccions sobre el procediment de matrícula. Pots consultar, de moment, aquest enllaç amb indicacions generals i aquest altre amb indicacions per graus.

Dia 4 de setembre.

Sessió virtual, presidida pel Degà de la Facultat i el Gestor Acadèmic, on se t’informarà de les qüestions administratives lligades al procediment de matrícula i de les principals qüestions lligades als processos docents. Els detalls d’aquesta sessió us seran comunicats mitjançant un “Avís” en aquesta mateixa pàgina web.

Dia 25 de setembre.

Sessió presencial d’inici de curs a l’auditori de la Facultat. Consistirà en una salutació de benvinguda del Degà i una conferència inaugural feta per un professor o professora de la Facultat. Atès l’aforament limitat a 225 persones, l’acte tindrà diferents sessions, totes al matí, d’acord amb un horari del qual se us informarà el dia 4 de setembre.

Dia 28 de setembre.

Inici de les classes. La UAB ha prioritzat la docència 100% presencial per als estudiants de primer curs.

Del 28/09/20 al 08/02/21

Període de classes. Podeu consultar els horaris de les assignatures a la pestanya “Pla d’estudis>Pla d’estudis i horaris>Horaris de les assignatures per al curs 2020-2021” de la fitxa de cadascun dels graus.

De l’11/02/21 al 22/02/21

Període de recuperació, en cas d’haver suspès l’assignatura.

Dia 25/02/21

Inici del segon semestre.

Passeu un molt bon estiu. Us esperem amb més ganes que mai.

 

Notícies relacionades

FAS- Promo Voluntariat 20-21

Aquest curs, Fes Acció Social!

Totes les notícies