Sessions d’acollida dels estudiants de primer curs

estudiants de la Facultat al passadís

Divendres dia 25 de setembre la Facultat de Filosofia i Lletres organitza 4 sessions presencials d’acollida dels estudiants de nou accés, amb aplicació de totes les mesures de seguretat (higiene de mans prèvia, distància mínima, ús obligatori de mascareta).

18/09/2020

Les sessions d’acollida es desenvoluparan a l’Auditori de la Facultat de Filosofia i Lletres, d’acord amb el següent horari, distribució i ponents.

Història, Ciències de l'Antiguitat i Arqueologia tindran la sessió de 9:30 a 10:30h amb el ponent Òscar Jané: "El viatge universitari: de la mirada personal a un tot compartit".

Estudis de Llengua i Literatura Espanyoles, Filologia Catalana, Estudis Anglesos, Estudis Combinats de Filologia i Estudis Francesos tindran la sessió de 10:30 a 11:30h amb el ponent Lluis Cabré: "Orígens de la universitat i actualitat de la filologia"

Història de l'Art, Musicologia, Filosofia i Humanitats tindran la sessió de 11:30 a 12:30 amb la ponent Rosa Ma. Gutiérrez: "Del cultivo del ocio y lo inútil y otros benificios de las humanidades"

Estudis socioculturals de gènere, Antropologia Social i Cultural i Geografia tindran la sessió de 12:30 a 13:30h amb la ponent Monterrat Clua: “Dones, cultures, territoris: Margaret Mead al Pacífic”

L’assistència serà restringida a un màxim de 175 persones per sessió (40% de la capacitat de la sala), les quals s’hauran d’haver inscrit prèviament, per complir amb les restriccions d’ocupació dels espais. Les persones que no puguin accedir a la sala a causa de la limitació de l’espai podran seguir l’acte per streaming. Abans del dia 24 totes i tots els inscrits seran informats al seu correu-e de l’acceptació o no a l’acte presencial.

Les sessions seran presidides pel degà.

Podeu veure el vídeo al nostre canal de youtube. 

 

Notícies relacionades

Vacuna

Comença la campanya de vacunació antigripal

Fins al 18 de desembre, el Servei Assistencial de Salut de la UAB administra la vacuna antigripal com a mesura de prevenció primària. La campanya de vacunació es posa a disposició de tot el personal que tingui un alt risc de patir complicacions relacionades amb la grip o formi part dels grups de risc.

Totes les notícies