Sessió informativa online sobre els Màsters Oficials

Sessions informatives online sobre els Màsters Oficials

L'Escola organitza una sessió informativa online sobre el Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural. La xerrada es realitzarà el 14 d'octubre, a les 19 h. Per assistir-hi, cal inscripció prèvia.

08/10/2020

L'Escola celebrarà una sessió informativa online per donar a conèixer els continguts, programes i sortides professionals del Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural per a les persones interessades en cursar aquesta especialització durant el curs acadèmic 2020-21.

El dimecres 14 d'octubre, a les 19 hores, es durà a terme la trobada virtual per informar sobre el Màster Oficial en Gestió Turística del Patrimoni Cultural, que serà impartida per Xavier Carmaniu, professor d'aquesta formació. Per ser present online a la sessió, cal inscriure's prèviament a aquest formulari.

La xerrada es farà a través de la plataforma online "Zoom". Cal que tingueu activtats el vídeo, el micròfon i altaveus per poder-hi intervenir per resoldre els vostres dubtes i preguntes.

Aprofiteu aquesta darrera oportunitat per incorporar-vos a aquesta especialització professionalitzadora que s'imparteix a l'Escola. Queden poques places disponibles!

 

Notícies relacionades

Consultant els programes de màsters i postgraus de l'Escola

Admissió oberta als màsters i postgraus de l'Escola per al curs 2021-22

Al web UAB pots consultar l'oferta completa, tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters i postgraus propis. L'Escola ofereix diverses especialitzacions en l'àmbit turístic i hoteler. Les places són limitades!

Philippe Verdoodt, Cap d'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i alumni de l'Escola

L'alumni Philippe Verdoodt explica la gestió turística de Llançà

Philippe Verdoodt, Cap de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i titulat en Turisme a l'Escola, va explicar, en una trobada virtual, com es gestionava aquesta destinació turística de la Costa Brava, i la importància del desenvolupament de plans turístics creats per professionals del Sector, per integrar una visió transversal i creativa per afrontar reptes actuals, com la pandèmia.

Totes les notícies