Sessió informativa online sobre els Cursos en Enologia i Enoturisme

Sessió informativa sobre els cursos en enologia i enoturisme UAB

El dimecres 7 d'octubre, a les 18 h, es celebrarà una xerrada informativa online per presentar els cursos d'especialització en Enologia i Enoturisme, i Enoturisme i Processos de Vinificació. A la trobada virtual hi intervindran Juan Luís Garcia, Coordinador dels cursos, Laura Lizbeth Martínez, Responsable de la formació online de l'Escola, i Sole G. Insua, Sòcia-Directora de PcatS Comunicació. Apunta-t'hi!

29/09/2020

L'Escola organitza una sessió informativa en línia per presentar els continguts i sortides professionals dels cursos d'especialització en Enologia i Enoturisme (curs online), i en Enoturisme i Processos de Vinificació (curs presencial), el dimecres 7 d'octubre a les 18 hores.

A la xerrada virtual intervindran José Luís García, Coordinador d'aquestes especialitzacions, Laura Lizbeth Martínez, Responsable de la formació online del Centre, i Sole G. Insua, Directora de PCatS Comunicació i professora del mòdul de Comunicació d'aquests cursos centrats en la promoció turística de zones de producció vitivinícola.

Per assistir en línia a la xerrada cal que us inscriviu prèviament:

•    Dijous 7 d'octubre, a les 18 hores.

Cliqueu sobre l'enllaç i ompliu les vostres dades al formulari de l'aplicació "Eventbrite", per apuntar-vos a la jornada online. Rebreu un correu que us confirmarà que la vostra inscripció s'ha realitzat correctament.

El mateix dia que s'imparteixi la xerrada, rebreu un correu electrònic com a recordatori amb un enllaç que us permetrà l'accés a la sessió en línia.

La trobada es farà a través de la plataforma virtual "Zoom" i s'impartirà en castellà.

 

Notícies relacionades

Consultant els programes de màsters i postgraus de l'Escola

Admissió oberta als màsters i postgraus de l'Escola per al curs 2021-22

Al web UAB pots consultar l'oferta completa, tant de màsters oficials com de màsters i postgraus propis, que comencen les classes al setembre/octubre. L'admissió és oberta per als màsters oficials i per la majoria de màsters i postgraus propis. L'Escola ofereix diverses especialitzacions en l'àmbit turístic i hoteler. Les places són limitades!

Philippe Verdoodt, Cap d'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i alumni de l'Escola

L'alumni Philippe Verdoodt explica la gestió turística de Llançà

Philippe Verdoodt, Cap de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i titulat en Turisme a l'Escola, va explicar, en una trobada virtual, com es gestionava aquesta destinació turística de la Costa Brava, i la importància del desenvolupament de plans turístics creats per professionals del Sector, per integrar una visió transversal i creativa per afrontar reptes actuals, com la pandèmia.

Totes les notícies