Sessió informativa online sobre "Comunicació en els Arxius: L'Storytelling com a Estratègia"

Curs d'Especialització en

L'Escola imparteix una xerrada informativa en línia, en el marc de la Fira Virtual de Màsters i Postgraus de la UAB, per presentar el nou Curs d'Especialització en Comunicació en els Arxius: L'Storytelling com a Estratègia, de la mà del professor Xavier Carmaniu. La sessió es celebra el divendres 10 de juliol, a les 19 hores. Confirma la teva assistència online, aquí!

09/07/2020

En el marc de la Fira Virtual de Màsters i Postgraus que organitza la UAB, s'imparteix una sessió informativa en línia sobre el nou Curs d'Especialització en Comunicació en els Arxius: L'Storytelling com a Estratègia,  que serà presentada pel professor responsable de la formació, Xavier Carmaniu.

La sessió es celebra aquest divendres 10 de juliol, a les 19 hores, i cal confirmar prèviament l'assistència online a través d'aquest formulari.

Es realitzarà a través de la plataforma "Teams". Arribada l'hora d'inici de la sessió s'habilitarà l'accés en obert, si hi ha places vacants disponibles per assistir a la xerrada virtual.

 

Primer curs d’aquesta tipologia en àmbit català i hispanoparlant

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents ofereix  aquesta nova especialització en línia per capacitar als professionals del sector a exercir tasques de comunicació i difusió en l'àmbit de les institucions arxivístiques i empreses de gestió documental.

El curs se centrarà sobretot en l’storytelling, ”l’art d’explicar una història”, i una de les estratègies més utilitzades en comunicació per donar a conèixer productes, marques o serveis.

L’objectiu d’aquest curs, doncs, és que els estudiants puguin conèixer eines i tècniques comunicatives que els permetin donar visibilitat a la tasca dels arxius i de les empreses de gestió documental i difondre el seu llegat històric i patrimonial.

Les persones interessades a realitzar aquest nou curs d'especialització ja poden formalitzar la seva inscripció a través d’aquest enllaç. La formació començarà el 9 de febrer de 2021 i tindrà una durada de 2 mesos.

L’Escola és el primer centre universitari en oferir una formació en línia i en castellà d’aquestes característiques a Catalunya, Espanya i Iberoamèrica.
 

 

Notícies relacionades

Curs Document Controller

Document Controller: nou curs online d'especialització

La nova formació s'inicia el 15 de febrer i capacita als professionals de la informació per la gestió documental de processos industrials. Amb una durada de 3 mesos, respon a la demanda laboral del sector industrial d'un perfil professional altament especialitzat.

Totes les notícies