Sergio Gómez: 'Les pràctiques internacionals t'ajuden a crèixer professionalment'

Xerrada sobre l'experiència professional de Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera

Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera de l'Escola, i actual Director Rooms Division de l'Hotel Alàbriga Home & Suites 5* GL, ha explicat com les pràctiques internacionals el van ajudar a formar-se i adquirir experiència en la gestió d'hotels de luxe. També ha presentat les oportunitats de pràctiques que ofereix aquest establiment.

24/01/2019

Una nova sessió dels EUTDH Testimonials, que s'organitzen des de la Coordinació de Pràctiques Internacionals, per apropar l'experiència professional d'exalumnes als estudiants i conèixer la realitat del sector, s'ha portat a terme aquest migdia a l'Escola. En aquesta ocasió, Sergio Gómez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 2012 ha explicat la seva trajectòria dins de l'àmbit de la Gestió Hotelera, a través d'una videoconferència que s'ha ofert per als estudiants dels darrers cursos dels Graus en Turisme i Direcció Hotelera.


Les pràctiques internacionals, un valor afegit en la formació dels estudiants

L'actual Director Rooms Division de l'Alàbriga Hotel & Home Suites 5* GL, establiment de luxe emplaçat a Sant Feliu de Guíxols, ha comentat com les pràctiques a l'estranger, que li va oferir l'Escola, el van ajudar a adquirir experiència sobre el funcionament i gestió dels diferents departaments d'hotels de cadenes hoteleres com Hilton, Sheraton, Relais Châteaux, entre altres, en països com Regne Unit o Estats Units.

"Les pràctiques de l'Escola em van brindar que després em sorgissin noves oportunitats laborals en importants cadenes hoteleres", explica en Sergio. D'aquesta forma, va tenir l'oportunitat de tornar a Londres al Hilton Metropole com a Supervisor de Housekeeping, i posteriorment, tenir accés a noves ofertes de treball de cadenes i hotels com Jumeirah, el Majestic de Barcelona, i inclòs, poder treballar a Dubai.

"Quantes més pràctiques feu, i més internacionals, creixereu més professionalment i entendreu diferents cultures i diferents tipus de clients, i quines són les seves necessitats", ha aconsellat en la seva xerrada el graduat per motivar als estudiants a formar-se en la realitat del sector turistic i hoteler a l'estranger.

Per en Sergio els valors del respecte per la professió i per la gent, treballar amb humilitat i tenir una actitud positiva per aprendre l'ofici, treballant molt i amb esforç, són essencials per assolir els objectius que una persona s'hagi marcat per evolucionar professionalment.

També l'exestudiant ha recomanat als estudiants marcar-se objectius petits que es puguin aconseguir de mica en mica, per seguir motivats i poder assolir un objectiu global de carrera, quan ja tinguin més experiència.


Oportunitats de pràctiques a l'Alàbriga Hotel & Home Suites 5* GL

L'exalumne de l'Escola ha també presentat les ofertes de pràctiques que l'Alàbriga Hotel & Home Suites 5*GL ofereix als estudiants. L'establiment hoteler s'adapta als interessos que tinguin els candidats, per realitzar-les en un departament en concret o anar rotant en diversos.

Els requisits que es demanen a les persones candidates són tenir actitud i ganes d'aprendre, encara que no es tingui experiència suficient en el sector, i també il·lusió i humilitat per anar creixent, poc a poc, en la professió, i progressar durant el desenvolupament continu de les pràctiques.

El proper dimecres 13 de febrer, en Sergio Gómez representarà aquest complex hoteler al XXIIè Workshop de l'Escola, per reclutar estudiants en pràctiques que desitgin formar-se durant l'estiu.

 

Notícies relacionades

Diàleg professional amb l'alumni Oriol Màrquez

Oriol Màrquez explica els seus 25 anys de carrera professional a Hilton

L'alumni Oriol Màrquez, Graduat en Direcció Hotelera de la promoció 1995, a través d'una videoconferència adreçada als estudiants de darrers cursos de Grau, ha explicat la seva trajectòria professional de 25 anys dins la cadena Hilton ocupant diverses posicions. Actualment és el General Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Airport.

Diàlegs professionals d'alumni de l'Escola

Diàlegs professionals amb els alumni Oriol Màrquez i Judit Esteban

Segueixen els Diàlegs Professionals amb alumni de l'Escola per conèixer les seves experiències i trajectòries en l'àmbit turístic i hoteler. Dimarts 15 d'octubre, Oriol Màrquez, Manager de l'Hotel Hilton Garden Inn Bali Ngurah Rai Aiport oferirà una xerrada, a les 13 hores, a l'aula 211. El dimecres 16 d'octubre, a les 11 h, a l'aula 305, serà Judit Esteban, CEO de Feelbydoing, qui interactuarà amb els estudiants.

Totes les notícies