S'organitza el Congrés sobre "Compliment normatiu i integritat en entitats del sector públic institucional"

Congrés

Els dies 23 i 24 de març de 2023, se celebra via online el Congrés de compliment normatiu i integritat en entitats del sector públic institucional, dirigit a professionals del sector públic i del sector privat implicats en el compliment normatiu i en l'elaboració de programes de compliment normatiu, plans d'integritat i plans de mesures antifrau.

El congrés està coorganitzat per la Unitat de Dret penal i criminologia, l'Oficina Antifrau de Catalunya i altres universitats, en el marc d'un Conveni de col·laboració institucional.

22/03/2023

L’Oficina Antifrau de Catalunya, juntament amb la Diputació de Barcelona, la Universitat de Castilla – La Mancha (UCLM), la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), la Universitat de Santiago de Compostela (USC) i la Università degli studi di Modena e Reggio Emilia (UNIMORE) celebren el Congrés de compliment normatiu i integritat en entitats del sector públic institucional, dirigit a  professionals del sector públic i del sector privat implicats en el compliment normatiu i en l’elaboració de programes de compliment normatiu, plans d’integritat i plans de mesures antifrau.

Durant les sessions, també es presentarà l’estudi que, sobre aquestes matèries, s’ha fet amb empreses públiques italianes.

El congrés se celebrarà els dies 23 de març de 9:00 a 14:15 h i de 16:00 a 18:00 h i el 24 de març de 9:00 a 14:00 h, via zoom.

Consulta el programa del congrés.