S'obren les inscripcions a la competició d'emprenedoria 'Imagine Express 2020'

Imagine Express 2016

La iniciativa compta amb l'impuls del programa UAB-Emprèn i promou el talent emprenedor jove en l'àmbit de la telefonia mòbil. Les persones participants hauran de desenvolupar una aplicació en un viatge de tren entre Barcelona i París. Inscripcions fins el 31 de gener.

17/12/2019

Arriba una nova edició del programa d'emprenedoria Imagine Express, una competició de tres dies que se celebra durant un viatge en tren entre Barcelona i París, i que vol descobrir i promoure el talent innovador i emprenedor en el sector de la telefonia mòbil. Enguany tindrà lloc del 21 al 24 de febrer.
 
Durant la competició, els participants hauran de desenvolupar, en equips de tres integrants, una aplicació mòbil adreçada als sectors estratègics de la sostenibilitat, les ciutats intel·ligents, la salut o l'economia circular. El concurs seleccionarà participants (dreamers) de perfils pluridisciplinaris: enginyers informàtics (developer), innovadors (creative mind) i economistes de l’àmbit de l’administració d’empreses (business profile).
 
Les idees es presentaran a París, on s'escollirà el millor equip de cada categoria: els quatre rebran finançament i mentoratge per desenvolupar el seu projecte. Un cop a Barcelona, els projectes es presentaran al Mobile World Congress i s’instal·laran en incubadores de la ciutat per al seu desenvolupament
 
Imagine Express és una iniciativa d'Imagine Creativity Center en col·laboració amb Barcelona Mobile Capital, i compta amb el suport del Consell Social de la UAB, i també del Vicerectorat d’Alumnat i d’Ocupabilitat de la UAB a través del Servei d’Ocupabilitat de la UAB i el seu programa de Generació d’Idees UAB-Emprèn, que n’és partner oficial.
 
Cal inscriure’s en aquest enllaç abans del proper 31 de gener en una de les tres categories: com a developer, creative mind o business profile.
 
És imprescindible confirmar la participació a uab.empren@uab.cat, indicant les dades personals. A més, UAB-Emprèn oferirà assessorament per preparar la candidatura i/o el vídeo.
 
La participació en aquest concurs és totalment gratuïta i les despeses del viatge i l’allotjament estan cobertes.

 

Notícies relacionades

Lliurament del Premi CIEU a la idea més emprenedora de 2020

El CIEU-FEiE lliurarà el XI Premi a la idea més emprenedora 2020

El Centre d'Iniciatives Emprenedores Universitàries celebrarà l'acte de lliurament de guardons del XI Premi CIEU-FEiE a la idea més emprenedora de 2020, el proper dijous 10 de desembre, a les 16:15 h, en un esdeveniment que es durà a terme a la Sala d'Actes de la Facultat d'Economia i Empresa de la UAB, i que per motius de seguretat de la COVID-19, l'aforament serà reduït, i només podran assistir-hi in situ els ponents i els finalistes de les categories del certamen. Es podrà seguir a través de les xarxes socials de les Escoles FUABFormació.

Sessions informatives per a estudiants dels Graus de l'Escola

Sessions informatives online per estudiants de 2n, 3r i 4t curs dels Graus

La coordinació de cada Grau organitza unes sessions informatives online, dirigides a estudiants de 2n, 3r i 4t curs, per explicar com es desenvoluparà l'any acadèmic 2020-21, i per resoldre dubtes sobre la docència teòrica i pràctica dels estudis durant el període que duri la pandèmia. Les xerrades es celebraran el dimarts 8 de setembre, a través de la plataforma virual "Teams". Consulta els horaris.

Totes les notícies