S'obre una convocatòria extraordinària de Programa Erasmus+ Pràctiques

carpa de la Facultat de Filosofia i Lletres

El programa de beques per a la mobilitat professional internacional ajuda als estudiants a adquirir habilitats i competències professionals addicional.

13/04/2021

Atès que la Comissió Europea ha ampliat el projecte Erasmus+ 2020 fins el 2023 i que la UAB encara disposa de fons econòmics i de places, es proposa aquesta convocatòria extraordinària de beques. Tant la mobilitat com els ajuts econòmics estaran sotmesos a regulacions i restriccions que puguin emetre les autoritats competents amb relació a la situació sanitària i a la continuïtat dels programes de mobilitat per a pràctiques. 

 

Els objectius principals de la beca son millorar la qualitat de l’ensenyament a la UE i de la formació de l’alumnat. També contribuir a la modernització dels sistemes d’educació i de formació professional i per últim, promoure la participació del jovent a la societat. 

 

A continuació trobareu tota la informació al següent enllaç, en detall sobre les bases corresponents. Per tot allò que no especifica aquest document, preval allò indicat en les bases de la convocatòria ordinària aprovades per la Comissió de Relacions Internacionals i de Política Lingüística el 14 de maig de 2020.