S’inicia la preinscripció dels màsters oficials per al curs 2019/2020

Inici Master Oficial UAB

A partir de l’11 de gener, els futurs estudiants interessats en cursar un màster oficial a l’Escola ja poden formalitzar la seva preinscripció. Recorda que si ets Alumni UAB Premium gaudiràs d’un 10% de descompte.

10/01/2019

La UAB ja ha obert la preinscripció de tots els seus màsters oficials per al proper curs 2019/2020. Aquelles persones que vulguin sol·licitar la seva preinscripció ho podran fer a través de la fitxa del programa formatiu escollit.

L’Escola de Turisme i Direcció Hotelera de la UAB disposa de 4 màsters oficials, després que s’oficialitzés l’antic Màster de Turisme i Humanitats, i que a partir del curs vinent passarà a anomenar-se Màster Universitari en Gestió Turística del Patrimoni Cultural.

El centre també ofereix els següents màsters oficials:


Aquests programes formatius faciliten l’accés a doctorat, ja que combinen l’adquisició de coneixement i habilitats de recerca amb un enfocament professionalitzador i innovador, que també dóna resposta a les necessitats del mercat actual.

10% Descompte amb Alumni UAB Premium

Els exalumnes de la UAB que s’hagin registrat com a Alumni UAB Premium disposen d’un 10% de descompte en el preu de la matrícula de tots els màsters oficials que ofereix l’Escola. Podeu trobar més informació en aquest apartat del web.

 

Notícies relacionades

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

Beques 'Erasmus+ KA107' per cofinançar estades de pràctiques a la Xina el 2020

El Servei d’Ocupabilitat de la UAB acaba d'obrir una convocatòria de beques de mobilitat internacional específica per als estudiants de l’Escola per poder realitzar pràctiques en cadenes hoteleres de la Xina. Les estades hauran de fer-se entre gener i juliol de 2020, i els ajuts es poden sol·licitar fins al 14 de novembre.

 

Totes les notícies