Retorn de l’activitat presencial a Lletres

Aula

El proper dilluns dia 29 de juny la Facultat de Filosofia i Lletres organitza un acte de represa de l’activitat presencial amb l’objectiu de reconèixer la tasca del professorat que acaba la docència activa aquest curs: la Dra. Aurora González i els doctors M. Boada, Josep Ma. Brucart i Joan Nunes.

25/06/2020

L’acte, que serà presidit pel degà, tindrà lloc a l’Auditori de 12:00 a 14:00h i s’inscriu en la tradició d’aquest tipus de reconeixements, que tenen lloc habitualment la primera setmana del mes de juny. Enguany té una rellevància especial, ja que serveix com a cloenda presencial del curs que tothom hauria volgut normal.

Ateses les limitacions com a conseqüència de l’aplicació de la normativa sanitària, l’aforament ha de ser necessàriament limitat (apx. 80 persones). Per això, hi assistiran els membres de l’Equip de Deganat en ple i una representació institucional formada per directors i directores de departament, coordinadors i coordinadores de títols de grau i màster, caps d’àrea i serveis del centre, estudiants de la Junta Permanent i els membres de la facultat que formen part de l’Equip de Govern de la universitat. A més, i en funció de l’espai lliure, s’ha considerat la possibilitat que hi assisteixi professorat que vulgui participar d’aquest reconeixement. L’acte comptarà amb l’actuació del quartet MÈLT. Si no ho heu dit i voldríeu fer-ho acte de presència, escriviu-ho a dg.lletres@uab.cat abans de demà divendres a les 17:00h.

L’acte serà retransmès en streaming a través del canal youtube de la facultat.

 

Notícies relacionades

fotografia de Fellow Prisioners

Llibres i música en temps de desassossec: “Fellow Prisoners

L’aportació de la Facultat de Filosofia i Lletres en els moments estranys que vivim serà en forma de reflexions i consells literaris, filosòfics i musicals a l’entorn de la persona i de les pestes que ens afligeixen, col·lectives, però també individuals.

Totes les notícies