Rafael Rebollo és nomenat nou secretari general de la UAB

Rafael Rebollo

El professor del Departament de Ciència Política i Dret Públic Rafael Rebollo ha assumit les funcions de secretari general de la UAB. Rebollo ha exercit prèviament diferents funcions a la Facultat de Dret i ha desenvolupat una destacada activitat investigadora.

15/10/2018

Rafael Rebollo, professor de dret penal del Departament de Ciència Política i Dret Públic, ha estat nomenat nou secretari general de la UAB.

Rebollo forma part del Grup d'Estudis de Política Criminal i de l'Associació Internacional de Dret Penal, i és membre del comitè de redacció i avaluador extern de diferents revistes i publicacions periòdiques. Ha estat també lletrat del Tribunal Constitucional.

Les seves línies de recerca se centren en el dret penal econòmic, els mitjans de comunicació i el dret penal, així com en la llibertat vigilada i les mesures de seguretat. La seva participació en diversos projectes de recerca espanyols i llatinoamericans ha donat lloc a una important producció científica que s'ha plasmat en la publicació de nombrosos articles i llibres. És també conferenciant i col·laborador habitual a universitats de països llatinoamericans, a més de professor convidat a la Facultat de Dret de la Pontifícia Universitat Catòlica de Valparaíso (Xile), a la Facultat de Dret de la Universitat de Santo Tomás (Colòmbia) i a la Facultat de Dret de la Universitat Nacional de El Salvador.

Pel que fa a les tasques de gestió a la UAB, Rafael Rebollo ha estat coordinador de Doctorat i de la titulació de Dret i vicedegà de la Facultat de Dret, i secretari i director del Departament de Ciència Política i Dret Públic. El nou secretari general agafa el relleu de la professora Cristina Riba, que ha exercit aquesta responsabilitat des del 2016 fins ara i que ha sol·licitat el seu cessament per motius personals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies