Quin Marx es llegirà i per a què al 2030?

Marx2030

El proper dimarts 11 de desembre les Facultats de Ciències Polítiques i de Sociologia, la Facultat de Filosofia i Lletres i la Facultat d’Economia i Empresa organitzen de forma conjunta la Conferència: Quin Marx es llegirà i per a què al 2030?, amb la participació dels professors de la UAB: Lluís Barbé, Professor emèrit de l’Àrea de Fonaments de l’Anàlisi Econòmica; Xavier Domènech, Professor de l’Àrea d’Història Contemporània; i Rafael Grasa, Professor de Relacions Internacionals.

30/11/2018

Les intervencion seran moderades per la Degana de la FCPS, Laura Feliu. La Conferència se suma a molts d’altres actes que commemoren el bicentenari del naixement d’aquest autor, que ha estat cabdal pel pensament econòmic i polític contemporanis. 

La figura de Karl Marx ha estat abordada a les aules de les Facultats concernides en les seves vessants de teòric social, d’analista econòmic, o de referent de les tradicions d’acció col·lectiva emancipadora. Altrament dit, s’han fet diverses interpretacions i usos de l’obra de Marx, una mostra de les quals trobareu en aquesta Conferència. 

Aquest acte forma part de les activitats campus impulsades per l’actual Equip de govern de la UAB, que tenen com a objectiu el foment de la interrelació entre Facultats amb la participació activa de l’alumnat. La Conferència també s’insereix en un cicle dedicat a Karl Marx organitzat per la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia durant el curs 2018-2019.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies