Premi per al professor Manel López Béjar

Premi per a Manel López Bejar
Autor: Iconna

Manel López Béjar, professor del Departament de Sanitat i d’Anatomia Animals, ha rebut un Premi “Ànima” de la Comissió de Protecció dels Drets dels Animals del Col·legi de l’Advocacia de Girona (CPDA-ICAG), en reconeixement a la seva tasca investigadora en l’estudi d’un tractament immunocontraceptiu en senglars.

04/07/2019

Manel López Béjar i els membres del Grup de Recerca sobre Infertilitat (GRI-BCN) de la Facultat de Veterinària, del qual és director, duen a terme un projecte pilot per estudiar els efectes d’un tractament d’immunocontracepció en senglars urbans i periurbans en els municipis de Terrassa, Matadepera, Sant Cugat del Vallès i Vacarisses, en col·laboració amb la Diputació de Barcelona. El projecte compte amb el suport dels col·legis d’advocats de Catalunya amb Comissió de protecció dels Drets dels Animals.

El Premi atorgat a Manel López Béjar reconeix la tasca realitzada fins ara per l’investigador i el compromís del GRI-BCN per a la cerca i l’estudi de nous mètodes per al control de la població en espècies animals.

El Premi i els reconeixements “Ànima” van ser creats per la CPDA del Col·legi d’Advocats de Girona l’any 2007 per distingir aquelles persones, organitzacions i institucions que treballen per a la protecció dels animals i per a la defensa del seus drets. 

Els reconeixements atorgats enguany han estat per als municipis gironins de Lloret de Mar, Ripoll, Hostalric, Ullastret i Vila-sacra, per diferents iniciatives en favor del tracte ètic als animals.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies