Premi al Treball de Recerca Mixt i nova pàgina web de la Menció Encarna Sanahuja Yll

Campus UAB

El Degà, Joan Carbonell, ha resolt aprovar en data 5 de març de 2021 les bases i la convocatòria per a la concessió del Premi al Treball de Recerca Mixt a partir dels recursos concedits a la Menció Encarna Sanahuja Yll al Mínor d’Estudis de Gènere (UAB). Els treballs de recerca s’hauran d’enviar a l’adreça electrònica dg.lletres@uab.cat en format pdf. El termini de presentació de treballs de recerca és del 10 de març de 2021 al 20 d’octubre de 2021 a les 14:00h.

08/03/2021

En el marc de la Menció Encarna Sanahuja Yll aquest premi té per objecte fomentar l’organització d’activitats conjuntes entre professorat i alumnat amb perspectiva de gènere. Aquests treballs han de ser inèdits i rellevants en el context docent de la Facultat de Filosofia i Lletres i  han de promoure tant el Mínor d’Estudis de Gènere com el Grau d’Estudis Socioculturals de Gènere, ambdós programes d’estudis pioners a la UAB.

Els treballs de recerca s’hauran d’enviar en format pdf a l’adreça electrònica dg.lletres@uab.cat indicant títol del treball, l’autoria conjunta i el nom del grau de pertanyença. La convocatòria i les bases del concurs es poden obtenir en el següent enllaç:

Convocatòria i Bases del Premi

S'inaugura la pàgina web del Projecte Menció Encarna Sanahuja Yll vinculat al Mínor de Gènere de la UAB que podeu consultar en aquest enllaç