Participa en l'enquesta de mobilitat de la UAB 2019

Bus i cotxes a veterinària

Obert el termini per a emplenar l'enquesta de mobilitat, dirigida a les persones usuàries del campus de Bellaterra (PAS, PDI, estudiants), fins al 30 d'abril. Se sortejarà una targeta regal de 300 euros entre totes les persones que hi participin.

19/03/2019

La Unitat de Planificació i Gestió de la Mobilitat de la UAB (UPGM) està treballant per a millorar l’accessibilitat al campus de Bellaterra. En aquest sentit, ha posat a disposició de les persones usuàries del campus de Bellaterra (estudiants, PAS i PDI) una enquesta per conèixer els hàbits i les dificultats a l'hora d'accedir al campus.

Les persones que participin responent l'enquesta de mobilitat, que té una durada d'entre 5 i 10 minuts, entraran en el sorteig d'una targeta regal La Maquinista de 300 euros, que es realitzarà durant la segona quinzena de juny. És possible respondre el qüestionari de manera parcial, en diversos moments, ja que les respostes van quedant registrades, i es pot respondre des de dispositius mòbils.

L'enquesta de mobilitat està disponible al següent enllaç.

Per a qualsevol dubte, les persones interessades poden posar-se en contacte enviant un correu a gemott@uab.cat

Més informació: Mobilitat i Transports de la UAB
 

 

Notícies relacionades

Foodtrucks2017

Darreres activitats de la Setmana Saludable i Sostenible a la UAB

Del 8 al 12 d'abril tindran lloc les darreres activitats de la Setmana Saludable i Sostenible adreçades a tota la comunitat universitària. El dimarts 9 d'abril serà la caminada al campus de Sabadell i el dijous 11 d'abril, a l'eix Nord del campus de Bellaterra, hi haurà food-trucks de les 12 a les 14 h. Llegir més

Campus de Bellaterra

Serveis al campus del 15 al 22 d'abril

Com en anys anteriors, totes les instal·lacions del campus de Bellaterra de la UAB romandran tancades durant el període de vacances: del 15 al 22 d'abril de 2019. Només funcionaran excepcionalment alguns serveis en horaris especials. Llegir més

Totes les notícies