Olimpíada clàssica 2018

Olimpiades2018

El pròxim dimecres 18 d’abril se celebrarà per quart any consecutiu l’Olimpíada Clàssica a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB. L’Olimpíada Clàssica està adreçada als estudiants de segon de batxillerat de Catalunya i consisteix en dues proves diferents de grec i de llatí. Els premis inclouen una matrícula gratuïta al nou grau de Ciències de l’Antiguitat o al grau d’Estudis d’Anglès i de Clàssiques, 150€ i llibres. La inscripció està oberta fins aquest 15 d’abril.

11/04/2018

La quarta edició de l’Olimpíada Clàssica, destinada als estudiants de segon de batxillerat de Catalunya, està organitzada pel grau de Ciències de l’Antiguitat de la Universitat Autònoma de Barcelona, en col·laboració amb l’ICE de la UAB. L’Olimpíada consistirà en dues proves diferents de grec i de llatí, que se celebraran el dimecres 18 d’abril de 2018 a la Facultat de Filosofia i Lletres de la UAB de les 16 a les 19 hores.

En totes dues proves els participants hauran de fer la traducció d’un text breu i respondre 25 preguntes. S’hi inclouran qüestions de morfologia i sintaxi, de lèxic i etimologia grega o llatina, de vocabulari català i castellà, literatura, civilització grega o romana i la seva pervivència en la cultura occidental.

Com a premi s’atorgarà una matrícula gratuïta per al primer curs del  nou grau de Ciències de l’Antiguitat o al grau d’Estudis d’Anglès i de Clàssiques a l’estudiant que obtingui el millor resultat. També es concedirà un premi de 150€ al primer de cada modalitat (grec / llatí), un lot de llibres als segons de cada modalitat (grec / llatí) i un diploma als tres primers de cada modalitat.

La inscripció està oberta fins el diumenge 15 d’abril de 2018. Per més informació consulteu les bases del concurs i les informacions de les edicions anteriors de l’Olimpíada.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies