Obertes les inscripcions al Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius

Curs propedèutic
El curs és especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials.

19/12/2017

Les inscripcions estaran obertes fins el proper 18 de gener de 2018. 

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà els dies 5, 6, 7, 8 i 9 de febrer de 2018 de 10:00h a 13:00h a l’Aula 1 de la Facultat. El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Criminologia i Sociologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs.

En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt.

El preu de la matrícula és de 45€ i les places són limitades. Per formalitzar la matrícula, tot aquell qui hagi fet la preinscripció rebrà, a partir del 22 de gener, un correu des de Gestió Acadèmica de la Facultat amb les instruccions. Qui no hagi fet la preinscripció té temps fins el 18 de gener per fer-la.

Podeu fer la preinscripció del curs en aquest enllaç. Per a més informació també podeu consultar el programa del curs.

Més informació: Programa Curs propedèutic sobre mètodes quantitatius