Obertes les inscripcions al Curs propedèutic sobre Mètodes quantitatius

Curs Propedèutic

El curs va dirigit als alumnes de nou accés i als alumnes que ara acaben primer curs. Pretén que puguin començar les assignatures amb contingut estadístic de segon amb tota la formació requerida. És especialment recomanable als estudiants que no han cursat el batxillerat de ciències socials i que tenen mancances en estadística i en els conceptes elementals de matemàtiques aplicades a les ciències socials. 

30/05/2023

La Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia impulsa un curs propedèutic sobre mètodes quantitatius que s’impartirà entre els dies 4 i 8 de setembre 2023, de 10:00h a 13:00h. Les inscripcions es podran formalitazar entre el 23 i el 30 de juny.
 
El curs està destinat a estudiants dels graus de Ciència Política i Gestió Pública, Sociologia, Relacions Internacionals, Ciència Política i Gestió Pública + Dret, Estadística Aplicada+Sociologia, Ciència Política i Gestió Pública + Sociologia i Criminologia, especialment aquells que es matriculin a 1r, 2n i 3r curs. Pretén que puguin començar les assignatures amb contingut estadístic de segon amb tota la formació requerida. És especialment adequat per als estudiants que tenen mancances en estadística i en conceptes elementals de matemàtiques, ja sigui perquè han cursat el batxillerat humanístic o artístic, o per qualsevol altra raó. La intenció és, doncs, anivellar aquests coneixements abans de començar el curs. Adjunt trobareu el document amb la programació del curs. 
 
En el curs es duran a terme classes teòriques i classes pràctiques de resolució de problemes. Els fonaments matemàtics (funcions lineals, quadràtiques i estudi general de funcions i representacions gràfiques) no es veuran com un tema apart, sinó que es tractaran combinats amb l’estudi de les tècniques estadístiques. Podeu consultar el programa en l’arxiu adjunt. 
 
Per tal de copsar l’interès de l’alumnat en aquesta formació us agrairem que empleneu el següent formulari fins com a màxim el dia 23 de juny. Amb la informació obtinguda mitjançant el formulari es pretén ajustar l'oferta de places. Contestar-lo no compromet a una matrícula posterior, ni a realitzar cap pagament. Durant el mes de juliol des de Gestió Acadèmica es contactarà amb les persones interessades en la formació per donar les instruccions sobre com realitzar la matrícula definitiva, i es facilitarà un termini suficient per formalitzar-la. 

Més informació: Curs propedèutic setembre 2023