Núria Pacheco Catalan guanya el premi del concurs "La meva recerca en 240 segons"

Guanyadora_Recerca_240Segons_Lletres

El proppassat divendres dia 17 de maig va tenir lloc a la Facultat de Filosofia i Lletres el primer concurs "La meva recerca en 240 segons" que va premiar la millor exposició del tema de recerca d'un doctorand.

22/05/2019

El concurs s'ha celebrat en el marc de la III Setmana de la Recerca i ha comptat amb 16 participants de diversos programes de doctorat adscrits als departaments del centre.

Núria Pacheco Catalan (Dpt. de Ciències de l'Antiguitat) i Natalia Terrón Vinagre (Departament de Filologia Espanyola) van guanyar el primer i el segon premi, dotats amb 300 i 200 euros respectivament. El premi del públic, dotat amb 100 euros, va ser també per a la sra. Núria Pacheco. 

El tribunal avaluador va ser presidit pel dr. M. Santirso, vicedegà de Comunitat Universitària, i format per les dres. Eva Codó (Filologia Anglesa), A. Ortiz (Geografia), G. Puigvert (Ciències de l'Antiguitat) i Verónica Abenza (Art), i el sr. Francisco Cuevas, gestor acadèmic.

El públic assistent va poder comprovar l'alta competència comunicativa de totes i tots els participants. L'acte va servir per mostrar públicament el nivell de qualitat dels joves investigadors i investigadores d'un dels centres més dinàmics i potents de la universitat en temes de recerca.
 

 

Notícies relacionades

Totes les notícies