Noves places d’Internat a la Clínica de Petits Animals (HCV-UAB i Ars Veterinària) i a la Clínica Equina (HCV-UAB)

Equids i petits animals

S’obre la convocatòria de catorze places per a la realització d’un Internat en Clínica de Petits Animals i de tres places per un Internat en Clínica Equina. El termini de presentació de sol·licituds acaba el 24 de setembre.

04/09/2019

L’Hospital Clínic Veterinari i l'Hospital Ars Veterinària ofereixen catorze places per a la realització d’un Internat en Clínica de Petits Animals (set a l’HCV-UAB i set a Ars Veterinària). Els candidats opten a fer un internat en qualsevol dels dos hospitals i el destí dels seleccionats es comunicarà en acabar el procés de selecció. Una de les places de la FHCV tindrà un perfil mixt de petits animals (6 mesos) + animals exòtics (6 mesos).
L’Hospital Clínic Veterinari també ha obert la convocatòria de tres places per a la realització d’un internat en Clínica Equina.

El termini de presentació de sol·licituds per a les dues convocatòries és del 2 al 24 de setembre de 2019, ambdós inclosos.

Per a més informació sobre les bases de la convocatòria, la presentació de sol·licituds i la selecció dels aspirants podeu consultar els enllaços següents:


Internat en Clínica de Petits Animals

Internat en Clínica Equina
 

 

Notícies relacionades

Setmana Accés Obert

Setmana Internacional de l'Accés Obert 2019

Del 21 al 27 d'octubre se celebra arreu del món la International Open Access Week, una iniciativa anual per promoure l’accés obert (AO) en el món acadèmic i de la recerca.

 

Totes les notícies