Nova edició presencial del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural

Curs d'interpretació del patrimoni natural

L’Escola organitza una nova edició del Curs d'Interpretació del Patrimoni Natural, per habilitar als estudiants en l'organització d'activitats d’interpretació i guiatge en entorns naturals, amb certificació HeriQ validat per Interpret Europe, organització de referència en el camp de la interpretació del patrimoni. L'edició d'enguany es realitzarà presencialment amb totes les mesures de seguretat front la COVID-19.

10/02/2021

A partir del 12 de març engega una nova edició del “Curs d’Interpretació del Patrimoni Natural” de l’Escola, impartit i coordinat per Evarist March, llicenciat en Biologia, guia professional i director de Naturalwalks. L'edició d'enguany es realitzarà en format presencial tot garantint les mesures de seguretat per prevenir el contagi per COVID-19.

Amb una metodologia molt participativa, la formació compta amb més d’un 70% d’exercicis pràctics a l’aula i al camp, per tal d’aplicar la teoria explicada. Els participants aprendran diferents tipus d’eines i tècniques, tant des del punt de vista del guiatge naturalista i ecoturístic, com per activitats diverses a la natura, centrades en la interpretació del patrimoni natural.
 
El curs consta de 40 hores de formació intensiva, durant dos caps de setmana a l’entorn de l’Escola, al Campus de Bellaterra de la UAB.  Per tal d’obtenir una de les 25 places disponibles per al curs, els candidats interessats han de realitzar el pagament de la matrícula abans del 5 de març de 2021. Posteriorment, l’estudiant rebrà per part de gestió acadèmica un email confirmant la matrícula al curs.
 
Una vegada superat el curs respectant l’assistència mínima, l’estudiant obtindrà el certificat d’assistència i aprofitament per part de Escola. D’altra banda, també existeix la possibilitat de superar el procés d’avaluació i obtenir a més, el certificat segons el Projecte europeu HeriQ, validat per Interpret Europe.

El dilluns 22 de febrer, a les 18 h, es realtizarà una sessió informativa, en el marc de la 3a Fira de Màsters i Postgraus de la UAB, per presentar aquest curs d'especialització. Per assistir-hi virtualment, registra't aquí.

Pots consultar tota la informació del curs clicant a l'enllaç.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies