Nova edició del programa «Valida la teva recerca» per apropar la investigació al mercat

Nou programa per validar la recerca i portar-la al mercat

El Parc de Recerca UAB i l'Escola de Doctorat convoquen una nova edició del programa «Valida la teva recerca» per fomentar la transferència i fer arribar la investigació al mercat. Està dirigit a personal investigador en formació de la UAB, i el període d'inscripció està obert fins al 2 d'abril. 

07/03/2023

El programa ofereix diferents eines i metodologies per buscar aplicacions als resultats de recerca i obtenir habilitats emprenedores i d’innovació, a la vegada que explica els aspectes clau de l’ecosistema de transferència de tecnologia. Aquesta formació pretén que les persones participants aconsegueixin un aprenentatge experiencial per mitjà d’un treball conjunt entre personal investigador, mentors, Administració i empreses.

La primera fase del «Valida la teva recerca» consistirà en quatre sessions de formació (el 17, 19, 24 i 25 d'abril) en creativitat, treball en equip, lideratge i protecció del coneixement, en què el personal investigador aplicarà un model de negoci al seu projecte i el podrà validar. 

Després, s'entrarà en una fase de mentoria, en la qual se seleccionaran cinc projectes dels doctorands d’últims anys i se'ls assignarà un mentor expert en propostes de negoci. Aquesta fase tindrà una durada de cinc setmanes, amb una sessió setmanal des del 16 de maig fins al 13 de juny, per acabar construint una proposta viable.

A més, els projectes seleccionats tindran l’oportunitat de prototipar les seves solucions durant 2 setmanes, del 14 al 28 de juny.

Finalment, el 13 de juliol tindrà lloc el Demoday, un dia en el qual els diferents equips presentaran les seves propostes i prototips. 

Per participar en el programa,us hi heu d'inscriure abans del 2 d'abril.

Més informació:
Web del programa