Nou taller gratuït de model Canvas com a metodologia per a emprendre, a l'espai UAB-Emprèn

Model de negoci

Es tracta d'una metodologia molt visual que facilita el desenvolupament del model de negoci. La sessió formativa, gratuïta per a tot l'alumnat de l'Autònoma, serà impartida per Carlos Guallarte, professor i director del Programa Universitat-Empresa (PUE) de la UAB. Tindrà lloc l'1 de desembre, dijous, a les 13.00 h a l'espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica.

18/11/2022

Un model proposat per l'emprenedor suís Alexander Osterwalder

El taller Metodologia I per a emprendre. Model Canvas serà la propera activitat del programa UAB-Emprèn per desenvolupar les competències emprenedores de l’alumnat de la Universitat. Serà una aproximació a aquesta metodologia que permet desenvolupar models de negoci de forma visual i simple a partir d’un mapa conceptual amb 9 mòduls diferents. L’encarregat d’impartir l’activitat serà l’expert Carlos Guallarte, professor de la Facultat d’Economia i Empresa i director del Programa Universitat-Empresa de la UAB.

La sessió és exclusiva i gratuïta per a tot l’alumnat de l’Autònoma i tindrà lloc el proper 1 de desembre, dijous, a les 13.00 h a l’espai UAB-Emprèn, a la plaça Cívica (primera planta de l’Edifici RR, damunt del bar).

Per tal d’assistir-hi, cal inscriure’s en aquest enllaç.