Nou taller de preparació per treballar a la UE i altres organismes internacionals, a la UAB

Organismes internacionals

Serà dimarts, dia 18, a les 13.00 h a la sala d'actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. La sessió farà d'introducció a la nova edició del Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS.

11/02/2020

L'alumnat interessat a desenvolupar la seva carrera professional en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals descobrirà, en aquest taller, quines oposicions i concursos s’hi convoquen, com cal registrar-s'hi i quines fases i proves cal superar, entre altres qüestions.

De la mà de José Díaz Lafuente, professor del Departament de Relacions Internacionals i Història Global de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), podrà conèixer també simulacres de proves de selecció i quina preparació és necessària per tal de superar-les.
 
La inscripció al taller és gratuïta i s'ha de realitzar a través de l'aplicació NEXUS (qui encara no en sigui un/a usuari/ària registrat/da, pot fer-hi una "Alta parcial").
 
Informació sobre el Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals

 

Notícies relacionades

Estudiants treballant a l'aula

Nova convocatòria per cursar el Doble Grau Internacional amb la FH Salzburg

Fins al 6 de novembre està obert el període de lliurament de sol·licituds per participar al Double Degree Program amb la FH Salzburg d'Àustria. Aquest programa d'estudis a l'estranger està adreçat als estudiants de 3r curs dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès. El dilluns 2 de novembre, a les 13 hores, es realitzarà una sessió informativa online, a través de Teams.

Philippe Verdoodt, Cap d'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i alumni de l'Escola

L'alumni Philippe Verdoodt explica la gestió turística de Llançà

Philippe Verdoodt, Cap de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i titulat en Turisme a l'Escola, va explicar, en una trobada virtual, com es gestionava aquesta destinació turística de la Costa Brava, i la importància del desenvolupament de plans turístics creats per professionals del Sector, per integrar una visió transversal i creativa per afrontar reptes actuals, com la pandèmia.

Totes les notícies