Nou taller de preparació per treballar a la UE i altres organismes internacionals, a la UAB

Organismes internacionals

Serà dimarts, dia 18, a les 13.00 h a la sala d'actes de la Facultat de Ciències Polítiques i de Sociologia. La sessió farà d'introducció a la nova edició del Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals. Inscripcions gratuïtes a l'aplicació NEXUS.

11/02/2020

L'alumnat interessat a desenvolupar la seva carrera professional en institucions de la Unió Europea i/o altres organismes internacionals descobrirà, en aquest taller, quines oposicions i concursos s’hi convoquen, com cal registrar-s'hi i quines fases i proves cal superar, entre altres qüestions.

De la mà de José Díaz Lafuente, professor del Departament de Relacions Internacionals i Història Global de la Universidad Complutense de Madrid (UCM), podrà conèixer també simulacres de proves de selecció i quina preparació és necessària per tal de superar-les.
 
La inscripció al taller és gratuïta i s'ha de realitzar a través de l'aplicació NEXUS (qui encara no en sigui un/a usuari/ària registrat/da, pot fer-hi una "Alta parcial").
 
Informació sobre el Curs de Preparació per a Concursos i Oposicions de la Unió Europea i Organismes Internacionals

 

Notícies relacionades

Workshop de l'Escola

L'Escola organitza el XXIII Workshop per fomentar el networking entre estudiants i empreses

L’Escola celebrarà la XXIII edició del Workshop, la trobada anual Universitat-Empresa, el proper dijous 13 de febrer a l'Hotel Exe Campus UAB. Enguany es presenta amb moltes novetats: es realitzaran activitats d'orientació professional per facilitar la inserció laboral; encontres amb preescriptors de diverses cadenes hoteleres i entitats perquè els estudiants puguin resoldre els seus dubtes a l'hora d'escollir les seves pràctiques; i també es lliuraran els premis per reconèixer les empreses i tutors millor valorats per l'alumnat durant el seu període de formació pràctica. Consulteu el programa i inscriu-vos!

Totes les notícies