Nou curs en línia sobre comunicació als arxius i storytelling

Curs en Comunicació en els Arxius. L'Storytelling com a Estratègia

A l'abril s’estrena un nou curs d’especialització que permetrà als professionals de l’arxivística i la gestió documental adquirir eines de comunicació i difusió per apropar el patrimoni documental i l’activitat dels arxius i les empreses de gestió de documents a la societat. Inscripcions obertes.

17/10/2019

L’Escola Superior d’Arxivística i Gestió de Documents ofereix un nou curs d’especialització en línia per capacitar als professionals del sector a exercir tasques de comunicació i difusió en l'àmbit de les institucions arxivístiques i empreses de gestió documental.

El curs se centrarà sobretot en l’storytelling, ”l’art d’explicar una història”, i una de les estratègies més utilitzades en comunicació per donar a conèixer productes, marques o serveis.

L’objectiu d’aquest curs, doncs, és que els estudiants puguin conèixer eines i tècniques comunicatives que els permetin donar visibilitat a la tasca dels arxius i de les empreses de gestió documental i difondre el seu llegat històric i patrimonial.

Les persones interessades a realitzar aquest nou curs d'especialització ja poden formalitzar la seva inscripció a través d’aquest enllaç. La formació començarà el 16 d'abril de 2020 i tindrà una durada de 2 mesos.

Primer curs d’aquesta tipologia en àmbit català i hispanoparlant

L’Escola és el primer centre universitari en oferir una formació en línia i en castellà d’aquestes característiques a Catalunya, Espanya i Iberoamèrica.

Més informació sobre el curs

 

Notícies relacionades

Prevenció enfront el coronavirus

Informació de la situació del coronavirus 2019-nCoV

En relació al coronavirus 2019-nCoV a la Xina, la UAB segueix les consignes dictades pel Departament de Salut, l'Agència de Salut Pública i el Ministeri de Sanitat, i es manté en contacte amb les persones que han estat o estan a la Xina per facilitar-los informació i el suport necessari.

Sessions informatives sobre el Màster

Sessions informatives sobre el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents

L'ESAGED organitza diverses sessions informatives presencials a l'Escola, al Campus de Bellaterra, i també a Casa Convalescència UAB, a Barcelona, per donar a conèixer el Màster Oficial en Arxivística i Gestió de Documents als futurs estudiants interessats en cursar aquesta formació especialitzada. També oferirà dues xerrades en línia per aquelles persones que no s'hi puguin desplaçar. Podeu triar el dia que us vagi millor assistir. Inscriviu-vos!

Totes les notícies