Matriculació online per als estudiants de nou accés de Graus procedents de les PAU de setembre

Matrícula online d'estudiants de 1r curs dels Graus

Per garantir les mesures de seguretat de la COVID-19, el procés de matriculació per als estudiants de nou ingrés de Grau de l'Escola, per al curs acadèmic 2020-2021, es realitza els dies 19 i 20 d'octubre. Consulta la Guia de l'Estudiant per conèixer els horaris i calendaris de les classes.

15/10/2020

A causa de la situació de pandèmia de la COVID-19, i per garantir totes les mesures de seguretat i prevenció, la matriculació dels nous estudiants de 1r curs de Grau de l'Escola es realitzarà de forma virtual.

 

Com funciona el procés de matriculació enguany?

Aquest és el procediment que es portarà a terme per efectuar la matrícula als estudis:

1. La Gestió Acadèmica de l'Escola t'enviarà, el dia 16 d'octubre, la sol·licitud de matrícula via formulariEl termini màxim per enviar i validar aquest formulari serà el dia 19 d’octubre a les 10 hores.

Els passos que els estudiants haureu de seguir seran els següents: 

  • Accedir al formulari de matrícula i registrar-te amb un compte de “GMAIL” (si no en disposeu d’un l’haureu de crear). 
  • Complimentar-lo i validar-lo (revisa molt bé totes les dades i les opcions triades, donat que un cop es valida el formulari, l’aplicació no permet tornar-lo a enviar), la sol·licitud quedarà virtualment signada.
  • Un cop enviada rebràs una còpia al correu electrònic del gmail.
  • En el cas de voler formalitzar la matrícula com a becari/a condicional, cal que facis arribar a Gestió Acadèmica la resolució favorable de l'acreditació de caràcter econòmic. Més informació.

2. La Gestió Acadèmica formalitzarà la matrícula en el període establert (entre el 19 i el 20 d'octubre) i t'enviarà la matrícula, on et donarà les indicacions necessàries per fer el pagament.

3.Hauràs de respondre al correu tot adjuntant els següents documents escanejats:

  • Sol·licitud reconeixement de cicles formatius de Grau Superior i notes finals del cicle (si s'escau).
  • Document Ordre de Domiciliació de Càrrec Directe SEPA (si s'escau, únicament en el cas d'haver triat pagament fraccionat per domiciliar el segon pagament).

 

Horaris i Calendaris

Consulta la Guia de l'Estudiant

 

Preu de la matrícula

Es disposa d’un simulador de preus per calcular l’import total de la matrícula o desglossada en terminis, segons la modalitat de pagament escollida.

*L'import del simulador no inclou els descomptes per beca / famílies nombroses o altres gratuïtats.

**El 3% de descompte per pagament únic s'aplica sobre l'import total de la matrícula, al deduir tots els descomptes (beca, famílies nombroses, altres gratuïtats) i/o bonificacions.

Vols matricular-te com a becari/a condicional? Consulta la informació sobre com demanar l’acreditació econòmica per poder matricular-te com a becari/ària condicional.

 

Per qualsevol dubte o consulta sobre el procés de matrícula, contacta amb gestio.academica.fuabformacio@uab.cat

 

 

Notícies relacionades

Estudiants treballant a l'aula

Nova convocatòria per cursar el Doble Grau Internacional amb la FH Salzburg

Fins al 6 de novembre està obert el període de lliurament de sol·licituds per participar al Double Degree Program amb la FH Salzburg d'Àustria. Aquest programa d'estudis a l'estranger està adreçat als estudiants de 3r curs dels Graus en Turisme i Turisme en Anglès. El dilluns 2 de novembre, a les 13 hores, es realitzarà una sessió informativa online, a través de Teams.

Philippe Verdoodt, Cap d'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i alumni de l'Escola

L'alumni Philippe Verdoodt explica la gestió turística de Llançà

Philippe Verdoodt, Cap de l'Àrea de Turisme de l'Ajuntament de Llançà i titulat en Turisme a l'Escola, va explicar, en una trobada virtual, com es gestionava aquesta destinació turística de la Costa Brava, i la importància del desenvolupament de plans turístics creats per professionals del Sector, per integrar una visió transversal i creativa per afrontar reptes actuals, com la pandèmia.

Totes les notícies