Acreditació econòmica per matricular-se com a becari/a condicional per estudiants de l'Escola

La Gestió Acadèmica atenent als estudiants

L'AGAUR obre la convocatòria per sol·licitar l'acreditació de caràcter econòmic, necessària per formalitzar la matrícula com a becari o becària condicional pel curs 2020-2021. El termini per fer-ho comença el 16 de juliol i finalitzarà el 15 d'octubre.

15/07/2020

L'objecte d'aquest procediment és obtenir una acreditació de caràcter econòmic a l'efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics. Cal portar la resolució de l’acreditació per poder gaudir matricular-se com a becari condicional, no s’aplicarà amb la sol·licitud (el temps de resolució és de 10 dies).

L'alumnat que vulgui sol·licitar la beca de caràcter general del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport el curs acadèmic 2020-2021 caldrà que obtingui aquesta acreditació.

Recordeu que és un únic formulari per sol·licitar l’Acreditació de caràcter econòmic (MATRC) per matricular-se com a becari/ària condicional, i l’Acreditació del tram de renda familiar i la beca Equitat (EQUITAT), per tant, emplenant un únic formulari es sol·licita:

Procediment MATRC: Acreditació de caràcter econòmic a l’efecte exclusiu de formalitzar la matrícula sense el pagament previ dels preus públics dels serveis acadèmics per al curs 2020-2021. És a dir, en cas d’obtenir una acreditació positiva l’estudiant es podrà matricular amb la condició de becari/ària condicional, si compleix la resta de condicions que estableix la seva universitat.

Procediment EQUITAT: Per sol·licitar la beca d'Equitat, només podran fer la petició els estudiants del següent llistat de centres adscrits, on no s'inclou la nostra Escola. Per aquest motiu, tot i sol·licitar-se conjuntament amb l'Acreditació de caràcter econòmic (MATRC), no s'aplicarà pels estudis de Grau que s'imparteixen al nostre Centre.

Això implica que aquest procediment tindrà dos resultats;

  •  l'acreditació del tram de renda familiar, de caràcter informatiu (que és el que haureu de presentar per matricular-vos com a becari/a condicional), i
  •  la beca Equitat, que implica la minoració del preu públic dels crèdits matriculats per primera vegada, i que no aplica als estudis d'aquest Centre.


Recordeu que cada procediment té els seus requisits propis i, per tant, es generaran dues respostes que es podran descarregar des del portal de Tràmits de la Generalitat de Catalunya.

Cal tenir en compte que aquesta acreditació no substitueix el procediment de sol·licitud de la beca de caràcter general del Ministeri d’Educació, per la qual cosa és imprescindible que, a banda de l’acreditació, l’estudiant sol·liciti la beca.

L’acreditació es pot sol·licitar en aquest enllaç.

Per a més informació: Agència de Gestió d'Ajuts Universitaris i de Recerca

 

Notícies relacionades

Programa de mobilitat SICUE

Convocatòria del Programa SICUE 2021-22 per estades d'estudis a altres universitats espanyoles

El programa SICUE permet als estudiants realitzar una part dels seus estudis en una altra universitat d'Espanya. La convocatòria per presentar sol·licituds per al curs 2021-2022 s'obrirà del 12 de febrer al 4 de març. Albert Vancells, Coordinador d'Intercanvis d'Estudis de l'Escola, oferirà una xerrada informativa online sobre aquest programa de mobilitat el dilluns 15 de febrer, a les 12 hores.


 

Proves d'acreditació d'idiomes

Inscripció als exàmens d'acreditació d'idiomes del nivell III pendents del curs 2019-20

Des de l'1 al 15 de desembre (ambdós inclosos) resta oberta la inscripció per poder realitzar els exàmens d'acreditació d'idiomes del nivell III d'Anglès, Francés i Alemany, que van quedar pendents del passat curs acadèmic 2019-20. Per efectuar aquestes proves voluntàries, heu d'omplir aquest formulari i indicar si us voleu presentar als dos idiomes o només a un. Poden realitzar aquests exàmens només els estudiants que vau superar aquestes assignatures.

 

Totes les notícies