Masterclass virtual: "Urgent: es necessiten Document Controllers!"

Masterclass Document Controller

La professora Vanesa Verdugo oferirà el dilluns 11 de juliol, a les 18 hores, una conferència en línia sobre l’especializació de Document Controller, un perfil molt demandat però difícil d’aconseguir per les organitzacions. La responsable de formació contínua, Ariadna Morente, farà una presentació del Curs Online en Document Controller: Gestor d’informació industrial, que iniciarà la seva pròxima edició a l'octubre. Registra’t!.

29/06/2022

L'Escola Superior d'Arxivística i Gestió de Documents oferirà, el proper dilluns 11 de juliol, a les 18 h, la masterclass virtual "Urgent: es necessiten Document Controllers!".

Vanesa Verdugo, professora de l'Escola, presentarà la figura del Document Controller i quines són les dificultats que tenen les empreses per a trobar aquest perfil professional. La docent té més de 15 anys d'experiència implementant i formant sobre Sistemes de Gestió Documental. Actualment és consultora especialitzada en disseny d'estratègies per a la gestió documental, d'informació i dades de caràcter industrial en VConsultia.

El Document Controller és una figura que requereix d'un alt grau d'especialització. Es calcula que hi ha més de 20.000 vacants laborals diáriamente a LinkedIn. És una gran oportunitat per a aquells que vulguin focalitzar la seva carrera en un àmbit de futur, com la gestió documental en importants sectors com l'energètic, que tindran protagonisme en els pròxims anys amb la transició energètica d'Espanya i el món.

A continuació, la responsable de formació contínua del centre, Ariadna Morente, farà una explicació i resoldrà tots els dubtes dels assistents sobre el Curs Online en Document Controller: Gestor d'informació industrial. El curs permet especialitzar-se en aquest àmbit de futur i projecció internacional. La pròxima edició d'aquesta formació en línia començarà a l'octubre, i ja està obert el període de matriculació.

Les persones interessades a assistir a la masterclass virtual han d'emplenar aquest formulari. El dia de la sessió rebran en el seu e-mail l'enllaç per a accedir a la jornada virtual, que es realitzarà a través de la plataforma "Zoom".