Masterclass "Transformació digital: a pèl o amb sistema de gestió de documents?"

Marterclass sobre transformació digital en l'Arxivística

Lluís Esteve Casellas, arxiver i Cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu, i Delegat de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Girona, serà el ponent d'aquesta masterclass online organitzada per l'Escola, el dimecres 2 de desembre, a les 18 h (hora espanyola), on reflexionarà al voltant de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats de la gestió documental en l'agitat món de la transformació digital. Cal registrar-se per assistir al webinar.

04/11/2020

En els darrers 30 anys, els professionals, principalment, de les Administracions Públiques, han assistit a debats al voltant de la modernització, la digitalització o l'Administració Electrònica. Més recentment, sobre la Transformació Digital vinculada amb les tecnologies del moment: Big Data, Data Analysis, Intel·ligència Artificial, Machine Learning, Deep Learning, Blockchain… Les dades són el nou petroli del s. XXI i és important que siguin tractades i gestionades de forma adequada.

No obstant, ¿ha canviat el desig de les organitzacions per l'eficiència? Sí, la transformació digital pot contribuir-hi, però cal quelcom més que la tecnologia: dependrà de si es gestiona el present pensant a curt termini o a mig. A llarg termini és només per als valents, encara que sigui indispensable per l'èxit. L'organització és el pilar, la gestió de documents és la clau.

Lluís Esteve Casellas, arxiver i Cap de la Secció de Gestió Documental i Arxiu, i Delegat de Protecció de Dades de l'Ajuntament de Girona, serà el ponent d'aquesta masterclass online organitzada per l'Escola, el dimecres 2 de desembre, a les 18 h (hora espanyola), on reflexionarà al voltant de les debilitats, amenaces, fortaleses i oportunitats de la gestió documental en l'agitat món de la transformació digital.

Per assistir al webinar cal inscriure's, omplint aquest formulari.

La sessió serà realitzada a través de la plataforma Zoom.10 minuts abans de l'inici de la Masterclass, rebreu un correu amb l'enllaç per accedir a la trobada online.

La jornada finalitzarà amb una breu presentació del Postgrau en Gestió de Documents Electrònics, a càrrec de Carmen García Meilán, Coordinadora de Formació Continuada, per a les persones interessades en capacitar-se per a la gestió, tractament i preservació dels documents electrònicis, i en el coneixement de les eines necessàries per donar resposta a les demandes de la societat, i de l'administració elecrònica, tant en organitzacions públiques com privades.

 

Notícies relacionades

Totes les notícies