Màster en Feminismes jurídics: quan els estudis universitaris s'adapten a la realitat

Màster en Feminismes Jurídics

Es tracta d'un màster internacional, organitzat amb diferents professores d'Amèrica Llatina i membres del grup Antígona i abordarà les teories i pràctiques feministes del dret
 

18/05/2021

Les universitats estan unint esforços per adaptar els continguts docents a la realitat social que es viu. I un exemple d'aquesta adaptabilitat és el màster en feminismes jurídics.

La finalitat del màster és conèixer, des d'una perspectiva de gènere, els drets, les aportacions del feminisme al dret i les maneres de construir pràctiques jurídiques amb capacitat de transformació del camp legal.

La docència, en línia, serà impartida per un equip docent d'universitats tant nacionals com internacionals (l'Argentina, el Brasil, Xile, Costa Rica, Cuba, França i Mèxic) i va dirigit a professionals de l'àmbit jurídic o d'altres branques relacionades amb les Ciències Socials (Ciències Polítiques, Filosofia, Història, Educació Social, etc.).

Encarna Bodelón es mostrava molt il·lusionada en el projecte, que ha engegat juntament amb Noelia Igareda, amb qui acumulen més de 20 anys d'experiència docent i recerca feminista. Elles, a més de ser les directores del nou màster, són les directores del Postgrau en Gènere i Igualtat, que arriba enguany a la vintena edició, i també dirigeixen el Postgrau en Violències Masclistes, que ja porta 8 anys en funcionament.

Si voleu conèixer de prop el nou màster en feminisme jurídic, el contingut, els requisits d'accés... Podreu trobar tota la informació a la web:feminismesjuridics.uab.cat