"Les dues cares d'Elon Musk" a la UAB: una anàlisi teatral de la figura del magnat tecnològic

Cartell horitzontal de l'espectacle

El dimecres 20 de desembre, a les 13.15 hores, la Sala Teatre UAB serà l'escenari de l'estrena de ‘Les dues cares d’Elon Musk’, la primera producció que la companyia de divulgació històrica Línia Roja dedica a l'anàlisi del present i l'actualitat. 

04/12/2023

‘Les dues cares d’Elon Musk’ és una obra que pretén crear un espai de reflexió sobre la figura del multimilionari tecnològic, considerat per molts com un heroi i per uns altres com un malvat. A través d'un format multimèdia i escènicament similar a una ‘TED talk’, l'obra mostra els mèrits i demèrits de Musk, així com el seu ideari polític, la seva influència en la societat i el seu paper en el futur de la humanitat. 

L'espectacle es presenta com una falsa conferència d’Elon Musk, que s'interromp per una discussió entre dos espectadors amb opinions oposades sobre ell. La regidora de la sala intenta mediar entre ells i obrir el debat al públic, mentre es mostren imatges i vídeos relacionats amb la vida i les empreses de Musk. 

L'obra està dirigida i escrita per Marcel Vilarós, historiador i dramaturg, que ha comptat amb l'assessoria històrica de Victor Camprubí, professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i expert en història d'Espanya. Els intèrprets són Abel Bonet, Àlex Locubiche, Marta Mateo i Neus Martínez, que donen vida als personatges que debaten sobre la figura de Musk. 

Per a assistir a l'espectacle, cal reservar prèviament les entrades en aquest formulari. 

Si voleu més informació sobre l'activitat, la programació o qualsevol inquietud artística que vulgueu compartir, podeu contactar amb nosaltres mitjançant el correu electrònic cultura.enviu@uab.cat, les nostres xarxes socials o el nostre canal de Telegram, @culturaUAB. A més, us podeu subscriure al nostre butlletí per no perdre-us qualsevol novetat en la programació.