Lectura de poemes en clau de gènere

Vestibulum2018

El proper dimarts 17 d' abril a les 12:30 tindrà lloc, la Facultat de Filosofia i Lletres, al vestíbul d’accés a l’Auditori de la UAB, una lectura de poemes en clau de gènere. L' acte se celebra en el marc del 50è aniversari de la UAB i gaudirà de la presència de pianos cedits pel Concurs de Música Maria Canals. 

16/04/2018

El proper dimarts 17 d' abril a les 12:30h, la Facultat de Filosofia i Lletres, al vestíbul d’accés a l’Auditori de la UAB, acollirà una lectura de poemes en clau de gènere per part del professorat. En aquest acte es recitaran poesies molt diverses:  Marta Oller i Gemma Puigvert interpretaran poesia grecollatina, Anna Gil llegirà la traducció de l' àrab d' Iman Mersal, Jordi Mas durà a terme les traduccions de tankes japoneses, i Núria Busquet i Anna Aguilar-Amat recitaran poemes de producció pròpia.  

Així mateix, el coordinador d' Estudis del Grau de Musicologia, Francesc Cortés, farà l' acompanyament al piano mentre que Joan Carbonell, el degà de la Facultat, farà la conducció del recital. 

L' organització de l'acte ha estat fruit de la col·laboració de la UAB, la Facultat de Filosofia i Lletres, Quark Poesia i el desembarcament de pianos cedits pel Concurs de Música Maria Canals. 

Per a més informació feu clic aquí. 

 

Notícies relacionades

DavidJou18

La Facultat de Lletres distingeix David Jou i el Museu d’Arqueologia de Catalunya

La Facultat de Filosofia i Lletres ha concedit al Dr. Davi Mirabent i el Museu d’Arqueologia de Catalunya la tercera distinció Ad studia humanitatis fovenda que reconeix la tasca de les persones i les institucions que han contribuït a propagar els valors humanístics des d’àmbits de coneixement aliens a les humanitats i des d’institucions externes a la universitat. 

Llegir més

Totes les notícies