"Las Muertes Chiquitas", de Mireia Sallaràs, en el marc del 25N a Cerdanyola

-

La directora i artista catalana, Mireia Sallarès, que creu que fins ara el cos i el plaer femení han estat sota control aliè, amb el seu projecte artístic 'Las Muertes Chiquitas', mostrarà a Cerdanyola l’encreuament invisible entre el poder públic i la sexualitat femenina.

13/11/2023

En el marc del programa d’activitats d’enguany per commemorar el 25N, Dia Internacional contra les Violències Masclistes, l'Ajuntament de Cerdanyola, a través de la Regidoria d’Igualtat i en col·laboració amb l’Observatori per la Igualtat de la Universitat Autònoma de Barcelona, ha programat la projecció del film 'Las Muertes Chiquitas' i una tertúlia posterior amb la seva autora, Mireia Sallarès.

La base d’aquest projecte artístic és un documental que tracta la relació que tenen les dones amb l’orgasme. La seva creació s’ha realitzat a partir d'entrevistes a aproximadament 30 dones mexicanes de diverses classes socials, ideologies i edats, que vinculen el poder, el colonialisme, la prostitució, l’exili, el feminicidi o la transsexualitat amb la realitat sociopolítica que elles mateixes viuen i que expliquen a partir de la seva història real sense cap tipus de censura.

La projecció estarà dividida en dues sessions, els dies 14 i 21 de novembre, de 10:30 a 14 h, a la Sala Cinema UAB (Plaça Cívica). L’aforament és limitat. Pots consultar el cartell amb més informació aquí.