La vostra opinió importa! Enquestes d'avaluació docent del segon semestre 2021/22

Imatge de la facultat amb el títol
El període per contestar les enquestes romandrà obert fins el 8 de juliol

S’ha obert el període per respondre les enquestes d’avaluació del segon semestre del curs 2021-2022 per avaluar tant les assignatures de grau, mòduls de màster i l’actuació docent del professorat que les duu a terme. El termini finalitza el 8 de juliol

13/06/2022

La fi del curs és el millor moment per reflexionar sobre tot el que s’ha aconseguit aquest curs. Des de la facultat us animem a fer-ho a través de les enquestes d’avaluació, ja que el vostre feedback ens ajuda a millorar any a any com a facultat. Hi ha dos tipus d’enquestes:

  • L’Enquesta sobre l’actuació docent del professorat permet conèixer el grau de satisfacció  dels estudiants sobre aspectes relacionats amb el que fa el professorat a l’aula.
  • L’Avaluació de les assignatures/mòduls de grau universitari és necessari per conèixer el grau de satisfacció dels estudiants sobre les diferents qüestions relacionades amb l'assignatura del grau amb què està matriculat.

A més, les dues enquestes ens permeten avaluar i millorar el desenvolupament de les titulacions. L'opinió dels estudiants és bàsica per detectar els punts forts i febles en el desenvolupament d'un grau o màster. Gràcies a això es poden introduir els ajustos necessaris perquè les titulacions responguin a les expectatives d'aprenentatge de les persones que les cursen.

Totes les avaluacions que feu són totalment confidencials. El fet d'identificar-se només ajuda a assegurar-se que cada alumne només respon als qüestionaris que li corresponen.

Les enquestes es poden contestar a la pàgina web d'enquestes fins al 8 de juliol de 2022. Trobareu més informació a la pàgina web d'enquestes de la UAB.