La UAB signa un conveni amb la OIT

Conveni OIT
El dimecres 24, la UAB signarà un conveni de col·laboració amb l’Organització Mundial del Treball (OIT) per promoure aspectes vinculats amb els drets laborals. L’acord ha estat impulsat per la Facultat de Dret.

19/01/2018

El proper dimecres 24, la UAB signarà un conveni de col·laboració amb la Organització Internacional del Treball (OIT). L’acord, impulsat per la Facultat de Dret, neix amb la intenció d’establir un marc general per promoure aspectes vinculats amb el món del treball.

El treball decent, la protecció social o les relacions laborals són algunes de les temàtiques que contempla el Memoràndum, nom pel qual es coneix el conveni. La signatura d’aquest acord preveu que serveixi com a preludi per a la realització de cursos, d’estudis, celebració de seminaris...

Precisament, la signatura d’aquest conveni arriba en un context pròxim a la celebració del centenari de l’Organització Internacional del Treball. L’agencia, fundada el 1919, és un organisme especialitzat de les Nacions Unides que s’encarrega de vetllar pels “drets laborals, fomentar oportunitats de treball decent, millorar la protecció social i enfortir el diàleg per abordar els temes relacionats amb el treball”.

La signatura del conveni tindrà lloc al despatx de la rectora de la UAB, Margarita Arboix, amb el director de l'oficina de la OIT a Espanya, Joaquín Nieto Sáinz.