La UAB, primera universitat pública d'Espanya en ocupabilitat

Servei d'Ocupabilitat UAB

La Universitat Autònoma de Barcelona ha entrat per primer cop en el Global University Employability Ranking i se situa en la posició 136 mundial i en primera posició pel que fa a les universitats públiques espanyoles.

25/11/2019

La novena edició del Global University Employability Ranking situa la Universitat Autònoma de Barcelona en la posició 136 mundial, i en la primera posició entre les universitats públiques espanyoles. En l’edició anterior (2018) la UAB estava entre les posicions 200 i 250 del rànquing.

Les dues primeres posicions a l’Estat són ocupades per les universitats privades Instituto de Empresa (IE University) i Universidad de Navarra. La Universitat de Harvard, l’Institut Tecnològic de Califòrnia i l’Institut Tecnològic de Massachusetts encapçalen el rànquing a nivell internacional.

La classificació, una llista de les 150 universitats on millor es valora els seus egressats a l’hora de trobar feina, es basa en opinions d’ocupadors d’arreu del món. Es publica en exclusiva amb Times Higher Education i està elaborat per l’empresa Emerging, consultora independent de recursos humans ubicada a França. És l’únic rànquing on només es té en compte el punt de vista del mercat internacional. Per a aquesta edició s’ha tingut en compte 91.000 vots recollits per un institut independent a partir d’enquestes a les principals empreses que treballen amb graduats universitaris, a 23 països diferents. Es tracta del segon rànquing internacional d’universitats més consultat per les empreses.

Més informació:
Global University Employability Ranking
 

 

Notícies relacionades

Gestió acadèmica de l'Escola

La Gestió Acadèmica ofereix atenció presencial amb cita prèvia

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, hauran de sol·licitar cita prèvia a través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

Assistents a un esdeveniment esportiu.

Webinar "La Prevenció i la Seguretat: Els Principals reptes per la tornada a l'esport"

L'Escola organitza el seminari online "La Prevenció i la Seguretat: Els principals reptes per la tornada a l'esport", que es portarà a terme el dimarts 16 de juny, a les 18 hores. Maria Prados, Directora de Seguretat i experta en esdeveniments esportius, i Graduada de l'Escola, intervindrà per reflexionar al voltant de la Seguretat en aquests encontres que apleguen multituds després de la pandèmia per la COVID-19. La inscripció és gratuïta!

Totes les notícies