La UAB presenta la seva oferta d'estudis als salons de l'Ensenyament i Futura

SaloEnsenyament18

Com tots els anys, la UAB presenta la seva oferta acadèmica i de serveis per al proper curs al Saló de l'Ensenyament (del 14 al 18 de març) i al Saló Futura (els dies 16 i 17 de març), a Barcelona. Professorat i alumnat de tots els centres atendran els futurs universitaris als estands de la UAB.

13/03/2018

La UAB serà present als salons de L'Ensenyament (del 14 al 18 de març) i Futura (16 i 17 de març) per promocionar la seva oferta d'estudis per al curs 2018-2019. Tots dos salons tindran lloc al recinte firal de Montjuïc, a Barcelona. La UAB informa sobre l'oferta de graus a l'estand B-237 (pavelló 1) del Saló de l'Ensenyament i sobre l'oferta de postgrau a l'estand B-230 (pavelló 5) del Saló Futura.

Professors i estudiants de tots els centres de la UAB atendran els assistents per explicar-los els estudis i els serveis que ofereix la UAB. Els estands de tots dos salons, a més, exhibiran una imatge commemorativa del cinquantè universari de la Universitat dissenyat per Laia Closas, Javi Fernández, Hel·lena Prat i Maria Viladomiu, estudiants d'EINA, centre de disseny i art adscrit a la UAB.

El Saló de l'Ensenyament obrirà les portes en diferents horaris segons el dia: del dimecres 14 al divendres 16 de març, obrirà de 9 a 19 h; el dissabte 17, obrirà de 10 a 20 h; i el diumenge 18, obrirà de 9,30 a 14,30 h. Per la seva banda, el Saló Futura romandrà obert els dies 16 i 17, de 10 a 20 h.

En paral·lel, Barcelona Activa impulsa el primer Saló de l'Ocupació Juvenil, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de març, al recinte de la Fira de Barcelona també, dins de la Setmana de la Formació i el Treball que engloba també els salons de l'Ensenyament i Futura. El Servei d'Ocupabilitat de la UAB hi serà present.

Quatre graus nous

El Grau d’Estudis de Gènere serà el primer del sistema universitari català centrat en aquest àmbit i tindrà una durada de tres anys. Combinarà continguts totalment transversals: des de l’àmbit politicosocial (dret, sociologia, educació, antropologia, economia), l’àmbit  historicocultural (història, filosofia,  llengua i literatura, teoria de la literatura i literatura comparada, comunicació, geografia) i l’àmbit de la salut (psicologia). L’objectiu és formar professionals amb perspectives sensibles a les desigualtats per raons de gènere i sexualitat.

El Grau de Geografia, Medi Ambient i Planificació Territorial, amb una duració de quatre anys, formarà professionals amb capacitat d’analitzar i de desenvolupar tasques de planificació i gestió territorial i ambiental. Està enfocat a estudiants crítics amb els actuals models de creixement, interessats en els sistemes de gestió del territori i la seva planificació i amb ganes de trepitjar el territori, observar i entendre el paisatge. El programa inclourà assignatures en anglès.

El Grau d’Història, Política i Economia / History, Politics and Economics tindrà una durada de tres anys i, a més de ser una novetat al sistema universitari català, serà impartit en anglès. Serà un grau interfacultatiu que aplegarà continguts impartits per la Facultat de Filosofia i Lletres, la Facultat de Ciències Polítiques i Sociologia i la Facultat d'Economia i Empresa. Formarà professionals amb la capacitat d’analitzar els fenòmens polítics, econòmics i socials actuals, i decidir els instruments més útils per abordar un problema polític i les seves implicacions econòmiques, o viceversa.

I el Grau de Ciències de l’Antiguitat tindrà quatre anys de duració i combinarà l’estudi de les llengües clàssiques (llatí i grec) i l’estudi de la història antiga i de l’arqueologia. Formarà professionals amb capacitat per analitzar els fenòmens polítics, socials, econòmics i culturals del món antic.

Graus interuniversitari

D’altra banda, s’afegeix a l’oferta formativa el Grau de Filosofia, Política i Economia, amb una àmplia i prestigiosa tradició acadèmica en el món anglosaxó, s'impartirà conjuntament amb les universitats Autònoma de Madrid, Carlos III i Pompeu Fabra a través de l'Aliança 4 Universitats. Els titulats obtenen una sòlida formació en ciències polítiques i economia, amb una base important en l’anàlisi crítica i moral que proporcionen les humanitats. La particularitat del grau recau en la mobilitat dels estudiants, que han de cursar els estudis entre Barcelona i Madrid i poden també fer una estada a una universitat estrangera.

Entrades per al Saló Futura

Els membres de la comunitat universitària de la UAB (estudiants, personal docent i investigador o personal d'administració i serveis) o les persones que voldrien estudiar un màster o un postgrau a la UAB poden descarregar-te una invitació al Saló Futura al següent enllaç.

Més informació:
Graus de la Facultat
Màsters de la Facultat
Saló de l'Ensenyament
Saló Futura

 

Notícies relacionades

Totes les notícies