La UAB participa a la tercera edició del concurs #HiloTesis de Crue

Estudiants

La UAB participa a la tercera edició del concurs «La teva tesi doctoral en un fil de Twitter: HiloTesis», que organitza Crue Universidades Españolas. Les persones que hi participin han d'explicar la seva tesi doctoral en un fil de vint piulades com a màxim, en un llenguatge senzill, accessible i atractiu. El concurs es desenvoluparà entre les 00.00 h de l'1 de maig i les 23.59 h del 7 de maig. Els tres premis comptaran amb una dotació econòmica de mil euros cadascun gràcies al finançament aportat per la Fundació Larramendi.

28/04/2023

El primer tuit del fil ha de citar o etiquetar en una imatge @RedDivulga, @filarramendi i el compte de Twitter de la universitat participant o, si escau, la seva unitat de comunicació científica, i acabar amb «Abro #HiloTesis». Quan estigui publicat el fil, els participants han d'inscriure's i facilitar l'enllaç al seu fil a través d'aquest formulari.

Un cop rebuts els fils dels participants a través del formulari, l'organització del concurs els remetrà a la persona de contacte de cada universitat, on es triarà, en un termini de deu dies naturals, un fil finalista que serà enviat a l'organització perquè l’avaluï el jurat nacional proposat per RedDivulga. La decisió es produirà entre l'1 i el 7 de juny.

L'objectiu d'aquest certamen és promoure el desenvolupament d'habilitats de comunicació i divulgació científica entre estudiants de doctorat i doctors recents. A la passada edició de #HiloTesis hi van participar més de 300 persones procedents de 47 universitats.

Aquesta notícia s'emmarca dins dels següents ODS

  • Educació de qualitat