La UAB convoca una nova edició del concurs Tesi en 4 minuts

Concurs

El repte plantejat pel concurs consisteix en què els estudiants de doctorat que no hagin defensat la seva tesi expliquin oralment el tema de la seva recerca durant un màxim de 4 minuts. El termini per a presentar les propostes estarà obert del 4 al 22 de març de 2021.

25/02/2021

El concurs Tesi en 4 minuts, organitzat per l’Escola de Doctorat, planteja el repte als estudiants de doctorat d’explicar oralment la seva recerca durant un màxim de 4 minuts, en un llenguatge fàcilment comprensible, per a un públic en general.

Els aspirants podran enviar les seves propostes del 4 al 22 de març de 2021. Les propostes que passaran a la final seran seleccionades per una comissió d’investigadors i membres de la Junta Permanent de l’Escola de Doctorat.

El 27 d’abril de 2021 s’informarà per correu electrònic a les persones seleccionades que hauran de preparar una presentació oral. Les presentacions tindran lloc el 18 de maig de 2021, en un acte públic realitzat a la Sala de Graus "Carles Perelló" de l’Escola de Doctorat, i l'acte serà retransmès en directe al web de la UAB. El format d’aquest acte es podrà modificar per tal d'adaptar-se a les restriccions sanitàries derivades de la COVID-19 que siguin vigents en aquell moment.

El primer premi consistirà en una dotació econòmica de 800 euros; el segon, de 500 euros i el premi del públic, de 200 euros.

Més informació: Concurs Tesi en 4 minuts

 

Notícies relacionades

IMG_TFG_Premi_Genere

Atorgats els premis als millors TFG amb perspectiva de gènere

L'acte de lliurament de la 5ena edició dels premis als millors Treballs de Fi de Grau (TFG) amb perspectiva de gènere ha tingut lloc el dimecres, 24 de març, a les 12h., a la UAB. S'hi han presentat 134 estudiants i han estat premiats 32 treballs. L'acte s'ha retransmès per Youtube.

Imatge de l'OEW 2021

Arriba l'"Open Education Week" a la UAB

En el marc de l'Open Education Week -que se celeba a tot el món de l'1 al 5 de març- el Servei de Biblioteques de la UAB ha organitzat dues activitats divugatives adreçades a personal docent i investigador i a l'alumnat, per tal de promoure els avantatges i possibilitats de l'educació en obert.

Totes les notícies