La UAB aplega investigadores de referència del campus a la jornada «Ciència i emprenedoria en femení»

Ciència i emprenedoria en femení

El proper 18 de novembre a les 9.30 h, a la Sala Teatre de la UAB, els vicerectorats d'Innovació, Transferència i Emprenedoria i d'Alumnat i Ocupabilitat de la UAB organitzen la jornada «Ciència i emprenedoria en femení» per donar visibilitat als referents femenins en innovació i emprenedoria del campus, identificar-ne les necessitats, crear xarxa i donar a conèixer els recursos específics per a dones per innovar i emprendre.

03/11/2022

La jornada la inaugurarà la vicerectora d’Innovació, Transferència i Emprenedoria de la UAB, Rosa María Sebastián, junt amb el director general d'Innovació i Emprenedoria de la Generalitat de Catalunya, Lluís Juncà.

Seguidament, la investigadora de l'Institut de Ciència de Materials de Barcelona (ICMAB CSIC) i fundadora de l’empresa derivada (spin-off) Nanomol Technologies, Nora Ventosa, impartirà una xerrada per explicar la seva experiència com a dona investigadora i emprenedora i motivar i inspirar les científiques joves.

Les sessions principals de l’acte seran tres taules rodones. Una amb investigadores de la Universitat molt destacades en el seu camp, una altra amb científiques emprenedores i, finalment, una amb tres dones d’entitats públiques i privades que financen i donen suport a projectes femenins.

La jornada se celebrarà presencialment a la Sala Teatre de la UAB. Les places per assistir-hi són limitades, per la qual cosa cal inscripció prèvia a través d’aquest enllaç.

Més informació: Programa de la jornada