La revista dA. Derecho Animal (Forum of Animal Law Studies) ja està disponible a Scopus

Portada d'un número de la revista dA. Derecho Animal
Portada d'un número de la revista dA. Derecho Animal

La presència a aquesta base de dades impulsarà la difusió de les publicacions d'investigacions interdisciplinàries que contribueixen a millorar la relació entre els éssers humans i la resta d'animals
 

11/06/2021

Des de fa 6 mesos, la revista dA. Derecho Animal (Forum of Animal Law Studies), es pot trobar a la prestigiosa base de dades SCOPUS.

Per accedir-hi és molt fàcil, no cal ni registre, sinó que simplement visitant l'enllaç, 
https://www.scopus.com/sourceid/21101021442#tabs=1 es podrà accedir a la base de dades.

Es tracta d'una revista dirigida per Teresa Giménez, qui també és la fundadora, i conté publicacions d'investigadors interdisciplinaris que contribueixen, a través del coneixement, a millorar la relació entre els éssers humans i la resta d'animals.

La revista ha estat indexada a la base de dades Scopus després de fer una anàlisi rigorosa de tots els seus aspectes. Entre ells, la revisió per parells o la freqüència de publicació.

Què és SCOPUS?

SCOPUS és una base de dades llançada l'any 2004 per Elsevier. És una eina bibliogràfica, multidisciplinària i global, que conté resums i cites d'articles científics. En total, conté més de 24.000 revistes, 100.000 llibres i 5 milions d'arxius. Amb aquestes dades, no és d'estranyar que s'utilitzi àmpliament en el món acadèmic.

Scopus se suma a una llarga llista de bases on es pot trobar la dA. Derecho Animal: LATINDEX, DOAJ, Carhus Plus, Miar, JournalTOCS, Redib, Dialnet, CBUC, DDD, Rebiun, Worldcat.

Teresa Giménez, directora del International Center for Animal Law and Policy (ICALP), centre editor de la revista, s'ha mostrat satisfeta d'aquest acord, ja que, assegura, "ofereix als autors la possibilitat de donar a conèixer més les seves investigacions en aquesta nova disciplina, la del Dret Animal". Des de l'organització, també han assenyalat que això els empeny a mantenir la qualitat i el diàleg entre autors i editors.

Si voleu més informació:

https://derechoanimal.info/es/actividades/cronicas/la-revista-da-derecho-animal-forum-animal-law-studies-indexada-en-scopus