La Gestió Acadèmica ofereix atenció presencial amb cita prèvia

Gestió acadèmica de l'Escola

Els estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit presencial a la Gestió Acadèmica de l'Escola, i no es pugui efectuar telemàticament, hauran de sol·licitar cita prèvia través d'un aplicatiu per reservar dia i hora. Per accedir al Centre, hauran de seguir les mesures de seguretat, d’higiene personal i de distanciament social com a prevenció de la COVID-19. Consulteu aquí l'horari d'atenció per als mesos d'estiu.

29/06/2020

La Gestió Acadèmica de l'Escola ofereix atenció presencial per als estudiants i titulats que hagin de realitzar algun tràmit administratiu i que no es pugui portar a terme telemàticament.

Les persones interessades hauran de sol·licitar cita prèvia a través d'un aplicatiu per reservar dia i hora per accedir al Centre, a fi d'evitar possibles aglomeracions.

L'horari d'atenció de Gestió Acadèmica és:

  • Durant el mes de juliol de 2020: De dilluns a divendres, de 9 a 14 hores (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).
  • Durant el mes d'agost de 2020: l'atenció al públic és únicament de forma telemàtica en horari de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. L'accés a l'edifici de l'Escola està tancat durant tot el mes.
  • De setembre a juny, l'horari d'atenció és des de les 08:30 a les 20 hores, de dilluns a divendres (servei de cita prèvia per tràmits/gestions presencials).

 

L'Escola garanteix totes les mesures de prevenció i de seguretat, d’acord amb el pla previst pel Comitè de Seguretat i Salut de la FUAB per la situació de la pandèmia del coronavirus. És molt important que tothom segueixi les mesures d’higiene personal i de distanciament social, per tal d'evitar contagis. La tasca de control i mitigació de l’actual crisi sanitària per la COVID-19 és una responsabilitat compartida de tots i totes.

En cas de qualsevol dubte, podeu contactar via correu electrònic a través de: fuab.formacio@uab.cat

 

Notícies relacionades

Estudiants de l'Escola

Audiència oberta per l'acreditació de dos dels Màsters Oficials de l'Escola

El Comitè d’Avaluació Externa (CAE) de l’AQU Catalunya realitzarà una visita virtual, els dies 1 i 2 de juliol, per avaluar el Màster Universitari en Direcció i Organització de Turisme d’Esdeveniments i del Màster Universitari en Unió Europa-Xina: Cultura i Economia per la seva acreditació. Es convida al professorat, alumnat, titulats/des i personal d'administració i serveis a participar amb els seus comentaris a l'audiència pública en línia que es durà a terme.

Totes les notícies